2777
2789
عنوان

کیک

77 بازدید | 6 پست

بچها امروز کیک پختم‌طبق دستورای قبلی که میپختم   ولی چون از سالم بودن شیر مطمئن نبودم اول گذاشتم رو گاز داغ بشه ببینم سالمه دیدم‌سالم بود دیگه تا شروع کردم به کیک پختن شیر ولرم  شده بود  عالی شد کیکم یه بافت پوک با پف عالی  کیکام خوب میشدن همیشه ولی این دفعه عالی شد حالا سوالم اینه شانسی ایندفعه اینقد خوب شده یا ولرم بودن شیر تاثیر داشته ؟ واینکه ایندفعه شیرو از این لبنیاتیا خریدم پاستوریزه نبود دلیلش  این بود یا ولرم بودن شیر ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم‌ بفرمایید 

جانتون سلامت ببخشید تو یکی از تایپینگا دیده بودم چله انجام داده بودید من میخوام انجام بدم میتونم یه چندتا سوال ازتون بپرسم و بدونم چجوری شما انجام دادین