2777
2789
عنوان

بنظرتون

73 بازدید | 13 پست

یه زندگی چقدر باید دوام داشته باشه البته زندگی زن و شوهری 

چند سال طول میکشه 

همه دورو وریام  طلاق گرفتن جداشدن اونایی ام که جدا نشدن شوهراشون بهشون خیانت کرده خیلی کم هست زتدگی سالم دور و ورم گاهی فکر میکنم زندگی منم تموم میشه ۱۰ ساله ازدواج کردم 

بهشون توجه نکن...اگرچه سخته ولی کلا زندگی خوب و رابطه خوب زحمت داره اونم تلاش و زحمت دوطرفه...

بجای ترس از دس دادن رابطت اونقدر از جهات ذهنی روانی رو خوودت کار کن و خودتو قوی کن ک اون ترس از دس دادنتو داشته باشه...

شاید فک کنی شعاره ولی وقتی بری تو نخ ماجرا میبینی شدنیه...

همه ب بودن کنار یه زن قوی و با اعتماد ب نفس و سرحال افتخار میکنن..

همش بستگی ب خودتون داره,یکی توجه و اهمیت دادن ب رابطه،یکی تلاش برای گرم نگه داشتن،یکیم انعطاف پذیری و تلاش برای بهتر شدن...همین..

بقیه هم بقیه ن.... هر ادمی مسیر زندگی خودشو میره،،،،،،،،،درسته جامعه بی اخلاق تر شده ولی.... بازهم همهچی برمیگرده ب ادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهشون توجه نکن...اگرچه سخته ولی کلا زندگی خوب و رابطه خوب زحمت داره اونم تلاش و زحمت دوطرفه... بجای ...

خیلی سعی میکنم ولی همش میگم اگه مثلا ۵ سال دیگه بگذره بره خیانت کنه ؟ من نمیتونم تحمل کنم یا گاهی فکر میکنم اگه خدایی نکرده بمیره چی ؟ یا خیلی چیزا انگار میخوایم جدا بشیم اخر سرم میگم انقدر فکر میکنم به اینا اتفاق میوفته 

متولد ۷۷ لیسانس خانه دار 

کتاب زندگی خودرا دوباره بیافرینید(نویسندش جفری یانگ) بخونید، یکم شاید خوندنش سخت باشه و ثقیل باشه ولی اگ قشنگ بخونیدش و از پسش بر بیاین مشکلتون حل میشه و احساس سبکی میکنید،

اگرم نتونسین از پسش بر بیاین برید پیش روانشناس...

خیال راحت ادم ارزش هزینه کردن داره...

کتاب زندگی خودرا دوباره بیافرینید(نویسندش جفری یانگ) بخونید، یکم شاید خوندنش سخت باشه و ثقیل باشه ول ...

حتما تهیه میکنم 

خیلی زود ازدواج کردم همیشه از ترس سرکوب شدن ترسیدم برم مشاوره یا روانشناس حتی علاقه ایی به درس نداشتم برای سرکوب که بگن اره زود ازدواج کردی بی سواد موندی تا لیسانس بزور و مرگ و ...... خوندم با دوتا بچه پیرم در اومد تا این لیسانس و بگیرم کسی نگه بی سوادی چون زود ازدواج کردی من خودم ارایشگری و کارای زیبایی علاقه داشتم نرفتم دنبالش همش درس خوندم ولی من همیشه خدا کتاب خوندنو ترجیح میدادم به درس خیلی کتاب میخونم نظرم بر اینه که مدرک فقط یه کاغذه مهم دانش و اطلاعات عمومی و پزشکی و ...... مهمه ولی چه کنم ۵ سال خودمو کشتم مدرک بگیرم خیلی گفته ها هست با تایپ نمیشه 

حتما تهیه میکنم  خیلی زود ازدواج کردم همیشه از ترس سرکوب شدن ترسیدم برم مشاوره یا روانشناس حتی ...

غمتون نباشه هرسختی ای بموقش ثمر میده،

بشرطیکه خودتونم با حس مثبت نگاشون کنین،

دکتر بیتا حسینی رو پیجش رو گوگل سرچ کنین و دنبالش کنین، خیلی چیزا ازش یادمیگیرین حتی زندگیتونو تغییر میده،

مشخصه خانم باسوادی هستین، به غماتون نگا نکنین، همینکه اهل کتابین خیلی حرفه، فقط کنار اینها نیازه ک خودتونو بیشتر بشناسین و بیشتر قدر خودتونو بدونین، اول ساله، تو دلتون بگید دوسال کنار همه ی روزمرگیام میخوام روزی فلان قدر و ماهی فلان هزارتومن فقط و فقط خرج خودم کنم.بدون اینکه ب کسی بگم..

برامشاور رفتنم اگر محیطتون جنبشو نداره اصلا لازم نیس ب کسی بگید، سربسته و بی سروصدا برید، حتی اگ همسرتونم جنبشو نداره و سرکوفت میزنه، بهش نگید و قایمکی برید..ولی هرچی رشد کردید سعی کنید جهت تقویت زندگیتون ب کار ببرین ن ک مغرور شین و ...

خلاصه اگه حرفامو جدی بگیرین کم کم اتفاقای مثبت و قشنگی تو زندگیتون به اراده خودتون و کمک خدا میوفته..

غمتون نباشه هرسختی ای بموقش ثمر میده، بشرطیکه خودتونم با حس مثبت نگاشون کنین، دکتر بیتا حسینی رو پ ...

خیلی درسته حرفتون ولی چه کنم این حس سر خوردگی که دارم دوگانگی که دارم ولم نمیکنه باید برای خودم کاری کنم 😪خیلی فکر و خیال میکنم خیلی کاش ها تو زندگیمه 

این خانوم که معرفی کردین مشاوره ام حضوری میدن ؟ 

خیلی درسته حرفتون ولی چه کنم این حس سر خوردگی که دارم دوگانگی که دارم ولم نمیکنه باید برای خودم کاری ...

درکتون میکنم ولی حداقل حسای منفیتونو کم کنین کلی ارومتر میشین چ بزسه ب اینکه ب زندگس و شوهرتون هم مسلط تر بشین...

این خانومی ک گفتم خیلی کله گندس😅پیجشو دنبال کنی مطالبش میتونه کمکتون کنه وقت مشاوره بعید میدونم گیرتون بیاد