2777
2789
عنوان

گند زدم به ایندم از خودم بدم میاد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوسال اصلا نمیخوندم اخه همش پی عشق و حالم بودم بیرون

خوب اگه میدونی میخونی خوب انصراف بده چون فکر کنم بازار کارم نداره این رشتت 

ولی اگه کنکور دادی مامایی یا پرستاری هم آوردی برو بهتر از این میکرو بازم فکراتو کن

خدایا شکرت🙏🙏🙏

نگران نباش من قشنگ ریدم به زندگیم امسال رتبم خوب شد رشته های خوب قبول میشدم با انتخاب رشته داغونم دقیقا رشته ای رو آوردم که دوست نداشتم بعدشم انصراف دادم نشستم دارم مگس های خونه رو میپرونم😐

برای دل شکستگی ام جبران کننده ای جز تو نمیبینم💚
اگه تونستی کنکور بده پرستاری یا اتاق عملی چیزی بیاری که دوست داشته باشی هم خوبه

خانوادم هم بهم میگن انصراف بده 

میکروبیولوژی رفتن اشتباهه محضه کسی ازمایشکاه میخاد بخونه علوم ازمایشگاهیی بیاره نره این رشته 

اون دوسال اصلا نمیخوندم اخه همش پی عشق و حالم بودم بیرون

نمیدونسی امسال قانون انصراف حذف شد؟🙂😊 منم مثل تو دانشجو روزانه ام ولی میخوام کنکور بدم ، لازم نیس انصراف بدی، بعد قبولیت میتونی انصراف بدی

به عنوان کسی که میکروبیولوژی خوندم بهت میگی همین فردا صبح انصراف بده سالها بعد میفهمی حرفمو 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
انصراف بده خب دنیا دو روزه شغل مورد علاقتم نداشته باشی دنیا مفت نمیرزه

من با رشته ی میکروبیولوژی هیچ جای ایران بدون پارتی کار گیرم نمیاد هر جا رفتم گفتن نه فقط اونایی ک علوم ازمایشگاهین میخاییم بازار کارش صفره

پسرخالم مشاور کنکور چن وقت پیش گفت یه لینک میفرستم ازمون بده ببین درصدات چجورن پایت در چ حده  ...

عزيزم انصراف بده بدون هيچ فكري مثل مني كه الان سي سالمه و هررررر روز دارم حسرت ميخورم ك چرا اينكارو نكردم نباش مطمين باش سنت بالاتر بره يه حسرتي توي وجودت ميمونه كه تا اخر عمرت رهات نميكنه مثل من پس اينكارة براي خودت بكن

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐