2777
2789
عنوان

طلاق

230 بازدید | 20 پست

شوهرمو خیلی دوس دارم اخلاقش نسبتاً خوبه دو سال نیم هست ک عقدم ولی یه بدی اینه ک مشروب میخوره هرچی بهش میگم نخور میگه از بس فشار روم هست میخورم بلکه آروم شم بخدا خیلی جلو خودمو میگیرم باهاش بحث نکنم اما نمیشه امشب دیگه زدم ب سیم آخر دلم میخواد جدا شم اما از طرفی نمیتونم،شما جای من بودین چکار میکردیم😔داغونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسیکه حتی یه قطره شراب بخوره 

ممکنه اثر اون در حتی هفت نسل بعدش بصورت بیماری بدی مثل دیوانگی بروز کنه 

اینرو بهش بگو 

سعی کن درستش کنی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
نمیدونم میخوره خیلی مهربونه کاری بمن نداره ولی نمی‌فهمم چرا کلیک کردم روش

بشین فکر کن چرا نمیخوای اگر دلیلت انقدر محکم و منطقی و ارزشمند بود باهاش مطرح کن اونوقت برای هر اقدامی تصمیم بگیر 

قبل از ازدواج میدونستی مصرف داره؟  اگه اره که شاکی بودنت بی انصافیه.. واینکه خودتو جدا بدونی ا ...

اره میدونستم اما فکر میکردم میتونم ی کاری کنم بذاره کنار بخاطر من خیلی کم کرده ولی می‌خوام کلا بذاره کنار ک اینکارو نمیکنه