2777
2789
عنوان

راه حل برای جای جوش

338 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

من تو دوران نوجوانی جوش هایی داشتم که وحشتناک بودن 🌚😂💔

ولی رفتم دکتر و دوا و درمون... الان پوستم کاملا درست شده و جوش در نمیاد ولیییییی الان جاهای جوشا مونده... راه حلی دارید برای درمانش؟ چند جلسه هم لیزر رفتم ولی نتیجه مطلوبی نداشت 😑💔

مال من با کرم ویتامین سی سینره کم رنگ شدن ولی تقریبا ۲ ساله که دارم استفاده میکنم الان کامل پاک نشده ولی خیلی شاید نهایتا ۱۵ درصد ازش باقی مونده

یه سرم هم تازگیا گرفتم حس میکنم پوستم بهتر شده باهاش نمیدونم مال اینه که خوراکی کمتر میخورم یا مال اثر اینه عکس اینم میفرستم

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه چاله چوله س ک فقط با لیزر حل میشه اگر قهوه ایه ک با لایه بردار وضدلک ک حتما باید تو طول روز ضدافتابم بزنی اگه لیزر نتیجه نگرفتی با اینا که بیشتر جونت درمیاد بعد لیزر نبایدبری بیرون فقط شبا بری تو طول روزم حتی تو خونه ضدافتاب بزنی ومدام تمدید کنی کلا چیزیک خیلی مهمه ضدافتاب ومرطوب کننده س

مال من با کرم ویتامین سی سینره کم رنگ شدن ولی تقریبا ۲ ساله که دارم استفاده میکنم الان کامل پاک نشده ...

منم از سرم ها تعریف زیادی شنیدم

واقعا ممنون از راهنماییتون حتما اقدام به خریدشون میکنم چون این جای جوش، لعنتی درست اعتماد به نفس آدمو هدف قرار میده 💔😑🥲

اگه چاله چوله س ک فقط با لیزر حل میشه اگر قهوه ایه ک با لایه بردار وضدلک ک حتما باید تو طول روز ضداف ...

فقط چاله چولس 😭🙌🏻

واقعا تو لیزر پدرم در میومد خودشم پوست من ضخیمه و بی حس نمیشد... رسما مطب رو میذاشتم رو سرم 😑😂💔💔

منم از سرم ها تعریف زیادی شنیدم واقعا ممنون از راهنماییتون حتما اقدام به خریدشون میکنم چون این جای ...

منم خیلی ناراحتشونم خیلی هم دیر میرن ۱۰۰ تا جوش به اندازه یه جای جوش بد نیست سرمه رو مطمئن نیستم چون تازه خریدم ولی کرم ویتامین سی ئه واقعا اثر گذاشت روشون بنظر خودم تا حالا ۳ یا ۴ تا ازش خریدم

جای جوشام وحشتناک بودن بخاطر سس مایونز جوش زدم بعدش دیگه جاشون نرفت یک سال همونطوری موندن از وقتی ویتامین سی رو زدم شروع کردن کم رنگ شدن الان خیلی بهترن

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه