2777
2789
عنوان

چندسالت بود فهمیدی؟

1113 بازدید | 48 پست

چند سالت بود فهمیدی که در عمق ۹ متری اب نور به رنگ قرمز تجزیه نمیشه به همین دلیل اگر در اعماق آب دست غواصان زخمی شود از بدن خون سبز رنگ خارج می شود.!

چند سالت بود فهمیدی که کانگورو می‌تواند در یک حرکت ۳ متر بالا و ۸ متر به جلو بپرد!

چندسالت بود فهمیدی شما هیچوقت هیچ خاطره ای رو مستقیم به یاد نمیارید، شما فقط آخرین باری که به اون خاطره فکر کردید رو به یاد میارید :/

چند سالت بود فهمیدی در زمان های قدیم رنگ بنفش یک رنگ سلطنتی بود ، چون برای تولید هر گرم آن ۹۰۰۰ حلزون دریایی استفاده میشده!!

چندسالت بودفهمیدی که اگه نمی‌تونید مستقیم بهش بگید دوست دارم، بگید بره عدد « 5201314 » رو توی گوگل سرچ کنه. یه عبارت عددی چینیه که معنیش می‌شه برای همیشه دوستت دارم. حتی وقتاییم که جایی هستید و دورتون شلوغه می‌تونید رمزی حرف بزنید و به کارش ببرید!

چندسالت بودفهمیدی که یه تئوری راجع به دژاوو هست که میگه:این اتفاقات آشنا واس همزادمون تو دنیای موازی افتاده و ما باهاش در ارتباطیم؟

چندسالت بودفهمیدی؟! :

احساس افرادی که عاشق میشوند با احساس کسانی که کوکائین مصرف میکنند مشابهت دارد

.

.

.

چند سالت بود فهمیدی که اپلیکشین hideneye هرکسی بیاد سراغ گوشیتون و رمز رو اشتباه بزنه این برنامه ازش عکس میگیره.

چند سالت بود فهمیدی پروانه‌ها با پای خود طعم و مزه‌ها را احساس می‌کنند.

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالت بود فهمیدی عطسه کردن با چشمان باز غیرممکن است.

چند سالت بود فهمیدی : 

وقتی با کسی که ازش خوشتون میاد صحبت میکنید، مردمک چشمتون بزرگتر از حد معمول میشه .

غذاهایی رو که از کودکی ازش متنفر بودید امتحان کنید، چون جوانه های چشایی شما هر هفت سال یکبار تغییر میکنه و به احتمال زیاد از بیشتر غذاهایی که دوست نداشتید لذت خواهید برد.

اگه کم حوصله هستید رنگ نارنجی رو امتحان کنید، هنگام استحمام صبحگاهی از حوله نارنجی استفاده کنید، لباس نارنجی بپوشید چون رنگ نارنجی نشاط آور بوده و باعث افزایش خلق و روحیه میشود.

تحقیقات نشان داده است بی خوابی معمولا برای کسانی که IQ بالایی دارند بیشتر اتفاق می افتد، به عبارتی خاموش کردن مغز برای افراد باهوش سخت تر است.

:)

بحث خاطره رو متوجه نشدم

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

الان فهمیدم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

والا،۲۴سالگی 

ک الانه😐

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
چند سالت بود فهمیدی بر اثر سلفی گرفتن سالانه توی هر کشوری ۲۸ نفر جونشونو از دست میدن.

چرا

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون