2777
2789
عنوان

بچه های کتابخون بیان

213 بازدید | 31 پست

بچه ها من یه عاااالمه کتاب خریدم قبل عید که الان که تعطیلاته بخونم ولی هرکاری میکنم نمیتونم...ینی یه کتاب برمیدارم یه صفحه ازش میخونم بعد خسته میشم ادامه نمیدم😕😕😕کمکم کنید...دوس دارم کتابخون حرفه ای بشم

عاشق کتابم.

با کتاب عاشقونه شروع کن

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جای آروم بشین،یکم ریلکس کن ذهنت و آروم کن

بعدم چند صفحه بخونی یهو غرق میشی

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

فک میکنی همع ی شبه میشن؟

روزانه تعداد مشخص کن بخون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جونمک برات بگه  یکی که دوسش داری هر ده ص  برات ی یاداشت بنویسه تو کتابت  که ب ذوق رسیدن ب اون  ص  بخونی کتایو .

بببن چ زمینه  دوس داری  .من  رمان زیاد خوندم  و  زندگی نامه هم دوس دارم  

باید از کتابایی ک بهشون علاقه داری بخونی

اینکه اول راه بخوای کتابای انگیزشی و فسلفی و روانشناسی بخونی برات دلسرد کنندس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مثلا چه کتابی میخونی اسم بگو؟

اول با کتاب های راحت شروع کن 

مثلا شازده کوچولو یا دختر پرتقالی یا چیز های آسون بعد یواش یواش کتاب های دیگه 

البته من خودم با خوندن کتاب دنیای سوفی کتاب خون شدم که هم زیاد هم پر مفهوم و سنگین  ینی یه ماه تابستون خودم رو مجبور کردم که بشینم کل کتاب رو بخونم بعد اون هر متنی میخوندم برام خیلیی‌ راحت بود چون انگار سختی کشیده بودم😂