2777
2789
عنوان

بچه های کتابخون بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست
کتابای معروف.ملت عشق.صدسال تنهایی.من پیش از تو.خودت باش دختر.تکه هایی از یک کل منسجم.کیمیاگر.جز از ک ...

چه کتاب های خوبی

اول ملت عشق یا کیمیاگر رو بخون که داستانیه،از اول روانشناسی نخون جذاب نیست برات

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کردم باز بعده چن صفحه خسته میشم😕😂

شاید تمرکز نداری..کتاب خوندن و کلا دوست داری؟

مثلا من از بچگی عااااشق کتاب خوندن بودم به خاطر همین از ۱۲،۱۳ سالگی روزی ۲۰،۲۵ صفحه میخوندم تازه خیلی زیاد تر از الانم،فقط چون دوست داشتم و برای خرید هر کتاب اولش تحقیق میکردم کلی و ذوق و...  

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
کتابای عاشقونه هم همینجوریم.اروم اروم میخونم.هرروز دوسه صفحه.ولی من دوس دارم هروز سی چهل صفحه بخونم ...

چون بعضی وقتا داستان از وسط کتاب جذبت می‌کنه.باید ی جاهاییشو تحمل کنی و بخونی.

من بشینم سر کتاب دیگه پانمیشه.

هر ی ساعت ۲۰ صفحه میخونم.

ی تاپیک معرفی کتاب هم زدم.

متاسفانه کاربرا تحویل نگرفتن

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
باید از کتابایی ک بهشون علاقه داری بخونی اینکه اول راه بخوای کتابای انگیزشی و فسلفی و روانشناسی بخو ...

اها شاید دلیلش همین بوده.چون زمستون چنتا کتاب روانشناسی خوندم

اها شاید دلیلش همین بوده.چون زمستون چنتا کتاب روانشناسی خوندم

از کتاب توقع نداشته باش یهویی تمام مشکلات و دغدغه ذهنیتو حل کنه....

مرحله اول ایجاد عادته کتابخونیه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کتابای معروف.ملت عشق.صدسال تنهایی.من پیش از تو.خودت باش دختر.تکه هایی از یک کل منسجم.کیمیاگر.جز از ک ...

اشتباهت همینجاست نصف این کتاب ها که روانشناسی زرد و سلیقه ای هست

من که هیچوقت حس خوبی به کتابهایی که خیلی ترند میشن ندارم

مثلا چه کتابی میخونی اسم بگو؟ اول با کتاب های راحت شروع کن  مثلا شازده کوچولو یا دختر پرتقالی ...

من وقتی شروع کردم به کتاب خوندن اولین کتابی که خریدم یه کتاب عاشقونه بود مثلا.من پیش ازتو.اصلا هم اینجوری نبود.اصلا عاشقانه نبود.خیلی هم طولانی بود.حیف وقتم.بخاطرهمین بعدش رفتم سراغ کتابای روانشناسی چهاراثر و تکه ها رو خریدم خوندم خوشم اومد ولی خب خیلی کند بودم سه چهارماه طول کشید تا من این دوتا کتابو تموم کنم 

شاید تمرکز نداری..کتاب خوندن و کلا دوست داری؟ مثلا من از بچگی عااااشق کتاب خوندن بودم به خاطر همین ...

کتاب خوندنو خیلی دوس دارم فقط به قول تو تمرکز ندارم.همش حواسم پرت موضوع های دیگه میشه درنهایت کتابو میبندم میمونه تا فرداش که دوباره عزم جزم کنم بخونم😕😂

چون بعضی وقتا داستان از وسط کتاب جذبت می‌کنه.باید ی جاهاییشو تحمل کنی و بخونی. من بشینم سر کتاب دیگ ...

خوشبحالت والا...کاش منم میتونستم ذهنمو از چیزای دیگه خالی کنم تا بتونم غرق کتاب بشم

خوشبحالت والا...کاش منم میتونستم ذهنمو از چیزای دیگه خالی کنم تا بتونم غرق کتاب بشم

سعی کن ارتباط برقرار کنی ،دیگه عادت میکنی.

من اتفاقا فکرم مشغوله کتاب میخونم.

میرم تو خود داستان

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
سلام ژینا جان میشه یه کتاب که خیلی دوستش داشتی بهم معرفی کنی؟🥰

سلام عزیزم

من اصولا همع ی کتابایی ک میخونمو دوست دارم

پاییز فصل اخر سال است

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh