2777
2789
عنوان

کسانی که میخوان مامان شن بیایین تا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوگل جان واسه کمر سفت شدن یه کم عسل و سیاه دانه مخلوط کن شب بزن به کمرت بعد روزنامه بزن روشون و با یه پارچه بزرگ کمرتو ببند تا هر وقت که طاقت میاری بعد برو حموم بشورالبته سیاهدانه رو یه کم برشته کن بعد آسیاب کن بعد با عسل مخلوط کن
دوستان ناگفته نماند منم ماه پیش خارج از رحم حامله شدم وبه هیچ عنوان از درگاه خدا ناامید نمیشم انشا...هر وقت به صلاحمونه خدا یه نی نیه سالم وصالح بهمون بده .آمین
سلام عزیزم،،،،من 5 ساله منتظرم یک بار هم میکرو و دو بار هم ای یو ای کردم، میشه برا منم بخونی شاید خدا به دل شما نگاه کرد و منو لایق دونست
خدایا.......... من منتظر یه معجزه ام،
رب لا تذرنی فردا، وانت خیرالوارثین
خدایا یعنی میشه ماهم یه روز طعم مادر شدن رو بچشیم؟ شکممون بزرگ بشه؟ لحظه به لحظه منتظر روز زایمانمون بشیم؟ برا شوهرمون ناز کنیم هی بابایی صداش کنیم و پر از غرور بشیم که عشقمون با وجود ما پدر شده خدایا پس کی این روزا میرسن؟ خدایا من دلم یه لحظه مادر شدن میخواد
خدایا.......... من منتظر یه معجزه ام،
رب لا تذرنی فردا، وانت خیرالوارثین