2777
2789
سلام دوستان میخوام واسه تک تکتون سوره ی یوسف رو واسه ی اینکه خدا چراغ خونتون رو روشن کنه بخونم چون شنیدم میگن خوندن سوره ی یوسف خیلی حاجت میده .بسم الله هر کی منو لایق میدونه که سوره رو واسش بخونم اسمشو واسم بنویسه.انشا...که همتون به زودیه زود نی نی بیاد تو دلتون و خدا تا نی نی تون بیاد تو بغلتون نگه دار خودشو مامانش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فاطمه جان،عزیزم ایشاله که حاجتت قبول بشه،واسه منم بخون که ایشاله به همراه خودت این ماه حاجت بگیریم ممنون
راحیل خانوم خوشگلم 26 فروردین 95 به دنیا اومد و زندگی من و بابایش رو 100 برابر شیرین کرد,خوش اومدی عزیز دلم
سلام فاطمه جون حاجتت روا برای منم میخونی...منم تقریبا دوساله که منظرم
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
سلام فاطمه جان ..خدا همیشه سلامتی بده بهت و بهترینها رو نصیبت کنه..اینطور که معلومه دلت پاک و مهربون و جایگاه خدای مهربونم هست ...خجالت میک شیدم بگم چون برات زحمت میشه ..ولی خوب چیکار کنم گلم حاجت دارم برا منم دعا کن ..و تا حال دوبار سقط داشتم و کمردرد هم دارم متاسفانه ...توکل به خدا ...ممنونم ازت