2777
2789

خودتون صافکارید؟

ماشین من سمت درش یکم تو رفتگی داشت دادم صافکار درآورده رنگ زده رنگی که زده با یکم دقت میشه فهمید رنگ خورده اونو چکارش کنم؟

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون صافکارید؟ ماشین من سمت درش یکم تو رفتگی داشت دادم صافکار درآورده رنگ زده رنگی که زده با یکم ...

من صافکار نیستم داداش، نقاشم، بعد ممکنه رنگی که اون طرف روی ماشینتون زده دورنگ باشه، بخاطر همین از دور، دورنگی کاملا مشخصه. لیسه گیری هم جز رنگ محسوب نمیشه.

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم🤍🦋️
من صافکار نیستم داداش، نقاشم، بعد ممکنه رنگی که اون طرف روی ماشینتون زده دورنگ باشه، بخاطر همین از د ...

آها باسه مرسی

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  
مبحث تخصصی آقایونه  اینجا کسی نمیدونه لیسه چی هس اصلا

اینطوری بهتون بگم، مثلاً یه تکه از رنگ رفته، بعد یه نقاش به جای اینکه لیسه بگیره اون قسمت رو میپاشه، بعد جز رنگ محسوب میشه و از قیمت ماشین هم میافته، ولی لیسه یه وسیله صافی هست که هر بار رنگ رو روی لیسه میریزی، و دور اون لکه رو میگیری، میشه لیسه گیری

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم🤍🦋️