2777
2789

بچه ها من دوتابچه دارم،شوهرم خیلی خودشو میگیره رفتاراش بامن عینه ی سگه ..

موقعایی که تنهامیشم اخه خیرسرمون شوهرداریم مث بقیه من میرم کنارش اون میزنه ازخونه بیرون ..

موقعایی که ازم درخاست داره مث پیشی مث سگ میومیو وواق واق میکنه ولی وقتی کارش تموم بشه میشه دشمنم ،

ازش دلسردم بخاطره دوتابچه هام تحملش میکنم وگرنه مث توپ بستکبال پرتش میکردم تاافریقابره ..

اگه محل بزارم دلسرد میشه اگه بی محلی کنم دلسردترمیشه چندباری هم قهرکردم رفتم خونه پدرم حتی ب مدت ۴ماه ازش جداشدم ولی این خوب بشو نیست دلم میخادخودکشی کنم گهگاهی میگه دوست دارم ولی میدونم دروغه اینارومیگه که من بش پا بدم ازش متنفرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم اخه ب چه زبونی بگم شما بگین بااین شوهر جکار کنم دلم مهرمحبت شوهرو میخاد ..چیزیم کم ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باحال تعریف کردی

سعی کن ببریش پیش مشاور

اگه درست نشد یجوری زندگی کن فرض کن وجود نداره

ماها یجاهایی چیزایی که ازبیرون میخایم رو میتونیم توخودمون حل کنیم

مثل محبت

همون کارایی که دوس داری یکی دیگه برات انجام بده خودت برای خودت انجام بده

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

میدونی فعلا شوهرت بیخیال،سعی کن به روحیه و جسم خودت برسی،اونم با ورزش،تو خونه ورزش کن،هدف بزار بگو میخوام بدنم خوش فرمتر بشه،تغذیه تو اصلاح کن،به خودت اهمیت بده،وقتی ببینه به خودت اهمیت میدی اونم رفتارش درست میشه

شوهر منم فقط موقع رابطه مهربونه . موقع رابطه همش میگه کاش فلانی الان جای تو اینجا بود و خیلی حرفهای دیگه 

به خاطر پسرم موندم. حالم از رابطه بهم میخوره بیشتر مواقع گوشامو میگیرم نشنوم چی میگه