2777
2789
عنوان

این افراد رو به خونه برنگردونین...

646 بازدید | 27 پست

از من می شنوید این افرادی که از خونه فرار می کنن وقتی پیداشون کردین

این افراد بهتره تا زمانی خانواده هاشون مورد درمان کامل قرار نگرفتن تو خانه های امن بهزیستی نگه داری بشن به شرطی که...... 

کارکنان این خانه ها هم سلامت کامل روانی و شخصیتی داشته باشن تا به این افراد آسیب نزنن

چرا به خونه برگردونده نشن؟ 

چون اگر محیط خونه و خانواده شون امن بود که فرار نمی کردن.... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من بهزیستی زندگی کردم الان میفهمم ک چقد اونجا امن و خوب و راحت بوووود🙂

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چجوری بود؟؟؟؟ 

راحت امن مربی ها همه تحصیل کرده همه چی منظم دقیق کلی دوست خوب داشتیم اسایش داشتیم درگیر خیلی چسزا نبودیم 

واقعا یادش بخیر

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
یه بار دیگه بابام بزنتم میرم😂

😂👍

راحت امن مربی ها همه تحصیل کرده همه چی منظم دقیق کلی دوست خوب داشتیم اسایش داشتیم درگیر خیلی چسزا نب ...

شماره بهزیستی چنده؟ 🤐🤣

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
میشه تنهایی فرار کرد؟؟ اونوقت به کجا میره آدم؟

مجبور میشن پناه میارن به افراد خیابانی و کارتن خواب میشن، به مرور بیشتری هاشون معتاد میشن خیلی هاشون مورد تجاوز قرار می گیرن...... 

یه مدت تو خیریه می رفتم رایگان کار می کردم خیلی کارتن خواب و معتاد میومد اون جا... 

اکثرا هم به خاطر عشق نافرجام و خانواده های آشفته پناه میوردن به خیابون... 

شماره بهزیستی چنده؟ 🤐🤣

😂😂😂😂ولی خب محبت پدر مادر همیشه تو آدم کمبود ایجاد میکنه 

و تا بزرگتر میشی بیشتر رو‌زندگیت تاثیر میزاره💔

😂😂😂😂ولی خب محبت پدر مادر همیشه تو آدم کمبود ایجاد میکنه  و تا بزرگتر میشی بیشتر رو‌زندگیت ...

کاش خانواده درمانی تو ایران جا میفتاد کاش همکاران ما بیشتر به جای درمان فردی رو خانواده ها کار می کردن تا فرد بتونه تو خونه خودش زندگی کنه 

مجبور میشن پناه میارن به افراد خیابانی و کارتن خواب میشن، به مرور بیشتری هاشون معتاد میشن خیلی هاشون ...

ممنون گلم خواستم ببینم جاهایی هست که ادما پناه ببرن اونجا و امن باشه

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
😂😂😂😂ولی خب محبت پدر مادر همیشه تو آدم کمبود ایجاد میکنه  و تا بزرگتر میشی بیشتر رو‌زندگیت ...

من کلا محبت از هیچ کسی ندیدم واقعا فقط از اولللل یادمه مامانم از بابام بد میگفت بابام از مامانم😑💔

واقعا میخوام برم همچین جاهایی تو اجتماع! خیلی منزوی و دور از اجتماع بیرون میرم حتی تعادل راه رفتنم ندارم از بس خونه موندم😑💔

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))