2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

206 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوب هستین

بچه ها من می خواهم از همین الان برا کنکور 1404شروع کنم ب خوندن هم کنکوری هم مدرسه وامتحاناتم برسم ب نظرتون الان ک تعطیلات و 10روز دیگ وقت دارم ک مدرسه ها دوباره باز میشن آیا در این ایام میتونم نیم سال اولو جمع بندی کنم وبرسم نیمه دوم هم بخونم مثلا روزی 9یا8ساعت و هنوز کتاب کمک آموزشی یاتستی نخریدم چون خواستم اول شناسایی کنم چ کتاب هایی خوب هستند ک بتونم تمام استفادمو بکنم ونتیجه بگیرم پیشنهاد کتاب هم بدید لطفاً کنکور فقط تخصصی ها هم شده وازمون بنظرتون تابستان ثبت نام کنم ایدی نوین خوبه یاقلم چی ممنونم.

عالیه میشه ولی این کار تا اواخر فروردین زمان میبره

منم برای کتاب پیشنهاد میکنم خیلی سبز بگیرید

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهت فشار میاد بعد زدع میشی نمیکشی برای ادامش چون تابستون استراحت ک نمیتونی بکنی باید بخونی دهمی ...

بله دهم تجربی هستم من نیم سال اول معدلم 19.96شد می خواهم خوب برا نوبت دوم بخونم ک 20رو بیارم و زیست وفارسی امسال نهایی هست وسال یازدهمم ودوازدهمم هم نهایی باید هم معدل های بالای19وکلا خوبی بیارم ک بتونم پزشکی تهران برم واقعا نمیدونم الان چکار کنم

بله دهم تجربی هستم من نیم سال اول معدلم 19.96شد می خواهم خوب برا نوبت دوم بخونم ک 20رو بیارم و زیست ...

منم دهمم خو ببین بگم ک سوالای نهایی اسون تره اما کلا برای برنامه ریزی ساعتتو کم کم اضافه کن ی دفعه زیادش نکن و اینو تست بزن چون خیلی نکات وجود داره تو تست ک شاید تو کتاب نباشه اگ برای کنکور میخای 

عالیه میشه ولی این کار تا اواخر فروردین زمان میبره منم برای کتاب پیشنهاد میکنم خیلی سبز بگیرید

خیلی سبز ک درسنامه وتست داشته باشه برا زیست خوبه بعد همشون خیلی سبز بعضیا مانند فیزیک میگن خوب نیس

منم دهمم خو ببین بگم ک سوالای نهایی اسون تره اما کلا برای برنامه ریزی ساعتتو کم کم اضافه کن ی دفعه ز ...

من از اول سال ساعت مطالعم همیشه 7:30بوده ن زیاد ن کم الان ک عیده و تعطیل ومدرسه نمیرم خواستم بپرسم میتونم تا 10روز همه را بخونن ممنونم عزیزم

خیلی سبز ک درسنامه وتست داشته باشه برا زیست خوبه بعد همشون خیلی سبز بعضیا مانند فیزیک میگن خوب نیس

خیلی سبز آره زیست و شیمی عالین ولی خب فیزیک آره خوب نیست

فیزیک و ریاضی فقط نشر الگو عالیه

البته ریاضی خیلی سبز برای سطح متوسط هست ولی نشرالگو سطح قوی

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!