2789
عنوان

چرا خدا...

375 بازدید | 36 پست

به نظرتون چرا خدا کسایی که قرار نیست با هم بمونن رو با هم اشنا میکنه؟

هر چی فکر میکنم نمیفهمم

میدونم الان یه سریا میگن برای اینکه از روابطتمون تجربه کسب کنیم و درس بگیریم...

اما واقعا به نظرم ادم وقتی یاد ادمایی که دیگه نیستن میوفته فقط تلخیه و این تلخی وقتی بیشتر میشه که یاد خاطرات خوب میوفتی...

هیچ درس گرفتنی هم در کار نیست.حداقل برای من نبوده.نظر شما چیه؟:/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا منم همین سوال برام پیش اومده ۱۴ سال پیش با یکی آشنا شدم هردو عاشق هم بودیم بعدش سرهیچ و پوچ از هم جدا شدیم هردو رفتیم ازدواج کردیم بعد ۱۴ سال هنوز نتونستم فراموشش کنم هی خاطراتش باهام هس میگم وقتی تو که نمیخواستی ما بهم برسیم چرا ما رو باهم آشنا کردی حکمتت کجا بود که عشق رو نشونم دادی بعدش ازم گرفتی

ما شهرهامون از همدیگه دور بود خانواده هامون راضی نشدن اونم دیگه نتونست بیاد جلو منم بخاطر لجبازی و برا اینکه فراموشش کنم ازدواج کردم که کارم  اشتباه بزرگی بود جایگزین کردن برا فراموشی خوب نیس 

یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه .صلاحته

حس میکنم با این صلاح خودمونو گول میزنیم و اینکه بعضی وقتا نبود یکی و اون پایان تلخ خودش میشینه یه تلخی بی پایان که همیشه تو ذهن و دل ادم میمونه.من برام سواله که اگر صلاح نبوده طرف تو زندگیت بمونه اصلا چرا خدا دو طرفو با هم اشنا کرده؟چون صلاح نبوده از اول اشنا نمیکرد خب

اما اون زجری که از نبود اون ادم حس میکنی خیلی سخته ...

سخته واسه منم بود اما الان میفهمم نمیشد هیچ جوره بااون

۱۰سال میخاستمش اما الان میبینم چقدر کم بود واس من

ولی شخصیتم شکل گرفت قشنگم شکل گرفت