2777
2789
عنوان

بچه ها واسه سفیدی...

312 بازدید | 15 پست

دستو پا و صورت چیزی سراغ دارین فووووررریییی باشه کرمی ماسکی چیزیییی تورو خدا اگه میدونین بم بگین🥺

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه صورت کرم پودر  ولی بنظرم به جاش خودتو دوست داشته باش 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

اسی میشه برای این تاپیک گزارش بزنی اگه زدی لایک کن ممنونحذف

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
واسه صورتت ماست بزن  نیم ساعت اینا بمونه

دستام تیره شدع اینجوری نبوده ولی تیر شده نمیدونم چیکار کنم صورتم خوبه🥺

آفتاب سوخته شدی؟ ماست بزن  اگرهم سبزه ای کرم روشن کننده استفاده کن

افتاب سوختگی واسه دستام چی بزنم🥺

در اون حد فوووووریییی  فقط وایتکس نیم ساعت کامل بخواب تو وان وایتکس...

خااک😂😂😂😂

شکر و لیمو ‌و عسل قاطی کن ۵ دیقه ماساژ بده بعد بشور

باشه گلم ممنون 💜