2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر نکن خطر داره،مادربزرگم رفته بدتر گند خورده تو صورتش از روش طب سنتی استفاده کن ،عوارض نداره

واسه کک و مک من هرکاری لازم بود کردم ولی اصلا فایده نداشت دیگه مجبورم به این روش های مصنوعی متوسل شم 😑 لیزر هم آره توی یکی از اطرافیان دیده بودم پوست صورتش دورنگ شده بود 

شنیدم خیلی درد داره اخه🥲

نه اتفاقا!   بی حسی می زنه قبلش به پوست!   اون لحظه دردی حس نمی کنه بعد که اثر بی حسی می ره یکم درد و سوزش رو پوستت داری! 

برای من مزوتراپی بیشتر درد داشت! 

یا ارحم الراحمین
من مزونیدلینگ انجام دادم۳بار واقعا تاثیر داره ولی کامل ازبین نرفته میگن۶ماه پشت سرهم ماهی یکبار باید ...

مشکلتون چی بود؟ کک و مک یا جای جوش؟ من کک و مکام بیشتر رو اعصابه مخصوصا الان که هوا گرم شده همه ریخته بیرون