2777
2789

یکی بود دوسم داشت همیشه هوامو داشت جلو دوستامون.نازمو میخرید کلی باهام بااحترام برخورد می‌کرد حواسش بهم بود اما من نخواستمش و بهش گفتم. دیگ باهام سرد شدع هنوز همو میبینیم تو گروه حرف میزنیم اما دیگ مث قبل نی دلم برا قبلنش تنگ شده 🥲

خب که چی 

من نیاز داشتم همسرم نازمو بخره واقعا همسرم شاید دوستم نداشت اصلا ابراز. علاقه نداشت

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره ات نیست که

خوبه عزت نفس داشته و کشیده عقب .‌‌..

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شایدم بازم میخوادت، ولی از پس زدن خوشش نمیاد و می‌ترسه بازم بهش نه بگی ، چرا آخه نخواستیش؟ خب یه جوره دیگه ناز بکن چرا تحقیر میکنین

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
شایدم بازم میخوادت، ولی از پس زدن خوشش نمیاد و می‌ترسه بازم بهش نه بگی ، چرا آخه نخواستیش؟ خب یه جور ...

ناز نمی‌کردم از اولم بهش گفتم خودش ادامه داد. حالا ک من عادت کرده بودم ب اونجوری بودنش دیگ اونجوری نی 

خب که چی