2777
2789
عنوان

نذر 50,000 صلوات داریم برای شفای بیمارها تقدیم به حضرت زهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 45 پست

۱۰۰ تا من برداشتم ان شا الله شفا بگیره مادرت به حق زهرای اطهر 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
۱۰۰ تا من برداشتم ان شا الله شفا بگیره مادرت به حق زهرای اطهر 

ممنونم عزیزم انشالله خودتم حاجت روا بشی 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم انشالله خودتم حاجت روا بشی 

خواهش میکنم وظیفه س 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
۲۰۰ صلوات ❤️🦋  انشاالله هر چه زودتر خوب بشن

تشکر عزیزم انشالله همه مریضا شفا پیدا کنن

همچنین مامان من🌹

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
۲۰۰ تا من🌹🌹 برای مادر منم دعا کنین لطفا مادر من دقیقا مشکل سرطان سینه دارن و تو این دوره شیمی درما ...

باجون و دل درکت میکنم عزیزم انشالله از پسش برمیاد 

گرید چند هستن گلم؟

اول جراحی شدن ؟

باجون و دل درکت میکنم عزیزم انشالله از پسش برمیاد  گرید چند هستن گلم؟ اول جراحی شدن ؟

سلام ببخشید دیر ج دادم بله اول جراحی کردن گریدشونم بین ۲ و۳ بوده الان ۸ مرحله شیمی درمانی دارن انشالله به حق حضرت علی همه مادرها سلامت باشن انشالله خدا عافیت بده به مادرتون سایه شون بالا سرت باشه 🌹🌹🌹

سلام ببخشید دیر ج دادم بله اول جراحی کردن گریدشونم بین ۲ و۳ بوده الان ۸ مرحله شیمی درمانی دارن انشال ...

سلام اشکالی نداره گلم غده های زیر بغل و هم درگیر کرده ؟

کل سینه رو تخلیه کردن؟

ببخشید انقد سوال میپرسم