2777
2789
عنوان

مهمانی برم یانه بااین شرایط 👇

617 بازدید | 28 پست

سلام دوستای گلم، ماحدودیک ماه پیش داداشم به شوهرم زنگ زد گفت 10تومن داری به کارتم بزنی عصراومدم خونه بهت پس میدم، شوهرم زده کارتش، شب شدبه کارت نزد خلاصه تا10 وزی به کارت نزد، شوهرم ازروزدومش که پول روندادبه داداشم زنگ زد، جواب نمیدادیامیگفت تاشب جابه جامیکنم ولی نمی‌کرده گوشی خانمش زنگ زدیم به گوشی بچه هاش زنگ زدیم چون داداشم جواب نمی‌داد، به خانمش هم نگفته بودکه ازماپول گرفته اینقدشوهرم زنگ زد تاخانمش فهمیده ازماپول گرفته البته من گفتم زنگ نزن زشته ولی شوهرم گفت داداشت بدحسابه اگه زنگ نزنم دیگه حالاحالاپول روبرنمیگردونه، ازاون موقع داداشم باشوهرم حرف نمیزنه حتی سال تحویل زنگ زدیم جواب نداد تأدیب من به گوشی خانمش زنگ زدم باداداشم حرف زدم گفتم شوهرم زنگ زدجواب ندادی حالا فته بیرون اومد میگم زنگ بزنه، شوهرم اومد نگ زد2بار جواب نداد، حالامامانم دوشنبه مهمانی افطاری داره دلم ن میخوادبرم به خاطرکارشون، چکارکنم 

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برین به این پررو طلبکار هم محل نذارین سلام والسلام 

خونه اون که نیست خونه پدریته 

ارث پدرشو از شوهر شما میخواد!!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

خونه مامانت که برو اون هیچ ، اما شما هم کار درستی نکردینا چند ساعت از پول دادنتون نگذشته هی زنگ پشت زنگ ، خب نمیخورد که میداد دیگه نهایتا دو سه روز دیگه چند روز باید صبر میکردزن

کمتر پشت شوهرتو خالی کن درسته داداش عزیزه ولی مقصر بوده بد قولی کرده دوقرتو نیمشم باقیه. ...اتفاقا برو خیلییییم احترام شوهرتو بذار. با داداشتک عادی باش ولی دیگه بهش پول ندین ...نداریم راحت

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه