منم برنج و مرغ گذاشتم مهمون دارم ب نظرت اسی جان تو این چیدم میوه هارا بد شده ظرفش قدیمی عوض کنم ؟؟؟؟
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
خداروشکر ما تو افطار چیز سنگین نمیخوریم 😢آدم زبون روزه سختشه غذا درست کنه ...همون آش یا سوپ و کنارش ...
خیلی خوبه اینجوری والومن الان بازبون روزه برای بچه ها استامبولی درستکردم الان کشیدم خوردن باید برم افطار درست کنم شوهرمم فقط افطارا آبکی میخوره مثل آش وآبگوشت وحلیم واینا سحرم برنج
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
عادت دارم میمونم بالاسر غذا مثلا مرغو میجوشونم اوا یا میمونم کف روی حبوبات و برنج رومیگیرم ...
مثل منی 😃خداقوت
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐