تابحال هیچ عکسی مثل این عکس حالمو خوب نکرد😍هفتم تولدمه ولی دیروز شوهرم منو برد بیرون و برام گل خرید وتولدمو تبریک گف خیلی حالمو خوب کرد 😍عکس پست بعدی ... زود هم حذف میکنم نمیخوام بمونه ممکنه هم بخاطرش نی نی یار بهم گیر بده یاشاید شماها گیر بدین 😂ولی من دلم خواس باهاتون به اشتراک بزارم 😜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترم... نمیشه که همیشه شاهد دعواهامون باشه یبار هم خوشیمونو ببینه
اره دخترت که عیبی نداره😁گفتم یه وقت غریبه نباشه
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
چقد خوبه ی نفر بجای خیانت و حرفای منفی انرژی مثبت فرستاد و حال خوبشو اشتراک گذاشت تو سایت تول ...
ممنون عزیزمی ،بنظرم این حق نی نی سایتیا بود که همچین عکسی به اشتراک بزارم نمیشه که همیشه موقع دعواها وغمام تاپیک بزنم ناراحتتون کنم باید یروز هم انرژی خوب میدادم....امیدوارم هرچی زودتر بهش برسی نفسی