2777
2789
عنوان

من از این📸🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوبه ی نفر بجای خیانت و حرفای منفی انرژی مثبت فرستاد و حال خوبشو اشتراک گذاشت تو سایت

تولدت مبارک❤امیدوارم ب تموم ارزوهات برسی

اگ دوست داشتی برای منم دعا کن ی روز ب این حال خوبت و به کسی ک دوسش دارم برسم.

دخترم... نمیشه که همیشه شاهد دعواهامون باشه یبار هم  خوشیمونو ببینه

اره دخترت که عیبی نداره😁گفتم یه وقت غریبه نباشه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
چقد خوبه ی نفر بجای خیانت و حرفای منفی انرژی مثبت فرستاد و حال خوبشو اشتراک گذاشت تو سایت  تول ...

ممنون عزیزمی ،بنظرم این حق نی نی سایتیا بود که همچین عکسی به اشتراک بزارم نمیشه که همیشه موقع دعواها وغمام تاپیک بزنم ناراحتتون کنم باید یروز هم انرژی خوب میدادم....امیدوارم هرچی زودتر بهش برسی نفسی

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه