2777
2789
چرا چرت و پرت میگی برو مبطلات روزه رو بخون اصلا همچین چیزی نیست

میتونی قشنگ تر هم حرف بزنی 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه  اگر وضو گرفته ترشح انجام شده میشه بعدشم خیلی بد زبونی

من ادم مذهبی ای نیستم ولی کمی اطلاعات در همین حدا بلدم نمیدونم شایدم اشتباه از منه ولی شما داری اشتباه میکنی تا جایی که من اطلاعات دارم گلم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اگر وضو گرفته بعد ترشح داشته باطل میشه وضوش تو زنگ بزن بپرس تو جرا خودت مدیون میکنی 

بفرما

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

خوبه شما قاضی نشدید وگرنه همه رو یه راست گردن میزدید 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
عزیزم بعضی از ترشحات درمان داره از دکتر بپرسین تا بهتون بگه ....منم گفتم ترشحاتی که زیاده و بدبو

اینجا کسی نمیتونه به کسی راهنمایی بده دیگه 

هر کس مشکل داره یا بره دکتر یا زنگ بزنه مرجع بهترع

قالَ علیٌ(ع): «مَن جَعَلَ دَیدَنَهُ المِراءَ لَم یُصبِح لَیلَهُ»(غررالحکم و دررالکلم، ترجمه رسولی محلاتی، ج2، حدیث9193/8)

یکی از ویژگی‌های ناپسندی که در روایات به ‌شدت مورد مذمّت و نکوهش واقع شده، مراء است. مراء یعنی ردّ کردن سخن دیگری و اثبات برتری خود؛[1] به این معنی که گاهی اوقات، انسان برای اظهار زیرکی و برتری خود، از سخن دیگری اشکال و ایراد می‌گیرد، تا به این وسیله حرف خود را به اثبات برساند.[2] گاهی نیز انسان وقتی اشتباهی می‌کند، حاضر نمی‌شود به اشتباه خود اعتراف کند، 

😐😐😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وقتشه سکوت‌کنی

خب منم میگم وضو باطل میشه اینا میگن نه

بعدشم درست صحبت کردن خیلی خوبه

چزی واسه گفتن نداری😊

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اینجا کسی نمیتونه به کسی راهنمایی بده دیگه  هر کس مشکل داره یا بره دکتر یا زنگ بزنه مرجع بهترع

دیگه کسی که قانع نشه و فکر کنه کسی داره اشتباه میگه باید بره از کسی که اطمینان داره بپرسه تا مطمئن بشه

ایشونم فکر میکنه من اشتباه میگم که ترشحات درمان داره

برلی همین گفتم از دکتر بپرسه تا مطمئن بشه