2777
2789

من ی مادرشوهر دارم باما زندگی میکنه اینقدر اذیت میکنه بچهاش ازش سیرن طفلی شوهرمن بچه اخره مجبوره نگهش داره روزه نمیره ازبس کار ب من میگه جون دیگه ندارم همشم بهم میگه روزه میری برا ریا درصورتی ک منو شوهرم هرسال روزه میریم نمازامونم میخونیم از روز اول ماه رمضان خیلی بدتر بهم میریزه ک من مجبور بشم جمع کنم بعد سحری مارو نمیخوره میگه من بایدبرام غذا تازه درست کنی شوهرم بهش اعتراض میکنه ولی خیلی بددهنه صداشو بالامیبره و ابروریزی میکنه خیلی دلم ازش پره خداکنه خیر نبینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نصیب نکنه

بگو مادر میخوای نوبتی کنیم خونه بچه های دیگم برو شاید اونجا بیشتر ازت تحویل بگیرن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

احتمالا مادرشوهرمن نیست؟ من روزه میگرفتم بعد براش ناهارمیپختم هیچم خجالت نمیکشیدخودش شوهرش عینه چی باولع جلو من میخوردن سفرشون هم جمع میکردم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

برام دعا کنید از مامانم راحت بشم مامان منم همینه چن ساعت هبیی جییییبغغغغغغ میزنه آنقدر اذیتمون میکنه

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

خیلی سنش بالاست؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
یا خدا چرا آدما فک نمیکنن که یه روز میمیرن و تو اون دنیا به حسابشون رسیدگی میشه😒

اونا به خداهم زور دارن مادرشوهر من می‌گفت شب اول قبر اگه نکیر ومنکر عصبانی شدن میزنمشون

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!