2777
2789
عنوان

من چی برداشت کنم به نظرتون🤔

113 بازدید | 10 پست

من شاغلم زن دایی شوهرم هر بار منو میبینه یه جوری بحثو میکشه سمت بچه دار شدن و بعد با ذوق میگه دیگه بچه دار بشی سر کار نمیتونی بری اصلا. منم حرصم درمیاد. این دفه دیگه بهش گفتم فعلا که قصدشو نداریم بعدشم تا اونموقع خدا بزرگه پرستار میگیرم روزی ۴-۵ ساعت. انگار شاغل بودن من تو مخشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو برای اون موقع برنامه ریزی کردیم که هم به بچه هم به شوهرم وکارم برسم ممنون که به فکر من هستین اینو بگو محترم وووبا لبخند دیگه دهنش ومیبنده

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

منم به وضعیتی که  زنداییت گفت دچار شدم

متاسفانه باردارم و شغلم خیلی سنگینه همسرم مخالفت شدید کرد و کارم رو کنار گذاشتم فعلا... 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بگو برای اون موقع برنامه ریزی کردیم که هم به بچه هم به شوهرم وکارم برسم ممنون که به فکر من هستین این ...

افرین دقیقا یه بار دیگه بگه همینو میگم. امکان نداره منو ببینه و این حرفو نزنه

بگو خو تو چرا خوشالی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
منم به وضعیتی که  زنداییت گفت دچار شدم متاسفانه باردارم و شغلم خیلی سنگینه همسرم مخالفت شدید ک ...

اخه من اصلا کارم سنگین نیست ساعت کاریمم مناسبه خیلی اصلا فشار بهم نمیاره در حدی که به همه کارام راحت میرسم

افرین دقیقا یه بار دیگه بگه همینو میگم. امکان نداره منو ببینه و این حرفو نزنه

اینو بگو نه بی ادبی کردی هم که ساکت میشه فقط با لبخند بگو 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

واقعا خوشحالیشو نمیفهمم. باورت نمیشه با یه ذوقی میگه. اینبار بهش گفتم مهد برا همین وقتاس. برگشته میگ ...

چ حسوده 

تو هم هر چی میگه با خنده جوابش بده

بگو عه وا مگه خلن بزنن بچه ها دوربین بالا سرشونه مگه بچه شما رو میزنن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️