بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الو خورشتی با برگه زردالو تو اب بزار خیس بخوره بعد افطار بخور
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
من همیشه این مشکل و دارم و هر روز یه دونه سیب با پوست و پرتغال میخورم یکم بهتر شدم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱ و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌 برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو 🔒 ماه دوم ۷۶بشم 🔒 انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله