2777
2789
عنوان

باهاش بمونم یا نه؟

353 بازدید | 32 پست

من چند وقت پیش ی چیزی رو توی برنامه دیوار گذاشتم واسه فروش بعد چند وقت ی دختر خانمی بهم پیام داد ک من ی دختر تنهام و صدات ب دلم نشسته باهم دوس شیم و اینا دختره ۲٠ سالشه حقیقتا من با اینک ادم نسبتا رکیم توی رودروایسی موندم قرار همو ببینیم گفتمش ک قرار اول مامانم همراهیم میکنه بعد گفت اگ میخوای بیام خونتون من گفتم خوش اومدی و بعدش یسری بهونه اوردم اخه درست نیست انقد سریع بهش اعتماد کنم و ب خونم بیاد فقط الان مشکل اینه حوصله ادم جدید ندارم تو قبلیا هم موندم چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم چه راحت دوست میشن ...

شاید گناه داره تنهاست

شاید هم دزدی چیزی باشه . 

اما اگ من بودم و نمیخواستم با کسی دوست بشم صدتا بهانه میوردم و جواب طرف هم نمیدادم .

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

یه ریگی به کفشش هست. وقتی تو اولین قرار میخواد بیاد خونه ات یعنی دنبال رابطه است. پس مواظب باش خودتو تو هوا نندازی. ایدزی نباشه یه وقت. یا حامله نباشه بندازه گردنت.

بعد هم بلاک کن و تمااام. کاری داره

من باشم اصلا اعتماد نمیکنم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

دقیقا برای من اتفاق افتاده این مورد اما طرف میگفت بیا باهم دوست باشیم تو شهر شما غریبم بعدم گیر داده بود برای داداشم یک دختر پیدا کن فکر میکرد من بنگاه زن یابی دارم بلاکش کردم کلا اینجور افراد مورد دارن شما هم بلاک‌کن

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩