2777
2789
عنوان

بچهااااا کمکککک نکنه من.....

193 بازدید | 19 پست

بچها دقیقا پنج روز پیش پریودیم تمام باشوهرم رابطه از جلوداشتیم و منی ریخت داخل. منم سریع رفتم داروخونه اورژانسی خوردم حدود پنج ساعت بعدش

قبلا هم چنبار پیش اومد خوردم و حامله نشدم خداروشکر

الان بعداز پنج روز تو دسشویی لکه بینی داشتم عین خون اما یکم تیره و قهوه ای حدود ده پونزده قطره و قط شد

نکنههههه نکنهههه همون خون لانه گزینیه؟؟؟ دقیقا پنج روز پیش اورژانسی خوردم

یاعوارض قرصه؟ کمکم کنیددد نباییییید باردار شم بنا ب دلایلی نبااااید

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا حامله هم شده باشی دیگه کار از کار گذشته🤭  ولی بعیده

اجی من نباییییید بشمممم

از کجا میگی بعیده پس این لکه بینی مال چیه؟؟؟؟ 

دل دردو اینام مص پریودی ندارم 

یچیزی توگوگل خوندم برای لانه گزینی ادم خون میبینه

نه حامله نیستی بخاطره قرص هس

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عوارضه

خداازدهنت بشنووووووه میگم از یکی از دوستام شنیدم بخاطر اینکه هی میگن بچه بیارین و این حرفا ممکنه اورژانسیا دیگ اثر نکنن و تقلبی باشن؟؟؟ راسته؟؟؟ ممکنه عین قبل قوی نباشن

اجی من نباییییید بشمممم از کجا میگی بعیده پس این لکه بینی مال چیه؟؟؟؟  دل دردو اینام مص پریود ...

من شش تابارداری داشتم تو هیچ کدوم این لکه بینی رو ندیدم، نمی دونم از چیه عزیزم ولی ۵ روز قبل پریود خیلی بعیده بارداری

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
نه حامله نیستی بخاطره قرص هس

ممنونممممم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤یعنی به اورژانسیه میتونم راحتتتت اعتماد کنم؟؟ 

من شش تابارداری داشتم تو هیچ کدوم این لکه بینی رو ندیدم، نمی دونم از چیه عزیزم ولی ۵ روز قبل پریود خ ...

نه پنج ردز بعد از پریودیم

ممنونممممم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤یعنی به اورژانسیه میتونم راحتتتت اعتماد کنم؟؟ 

آره ولی اگه خیلی زیاد بخوری بدنت عادت می‌کنه جواب نمیده

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

نه بابا این حرفا چیه، خنده داره واقعا

خدارووووشکر

دوستمم از خداشه حامله باشم هی تز منفی میده

چون هی میگم اورژانسی خوردم میگه منم اورژانسی خوردم اما حاملم😐

نه پنج ردز بعد از پریودیم

آهان 

نمی دونم ، استرس نداشته باش، بسپر به خدایی که بهترین ها رو برات رقم می زند😘

به قرص اورژانسی همخودتو عادت نده ، خیلی عوارض داره

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍