2777
2789
عنوان

دستگاه لیزر سایناشور یا کندلا؟ +اولین جلسه لیزر🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 19940 بازدید | 33 پست
مرسی که نظر دادی خیلی دودل بودم بین کندلا یا سایناشور تو با سایناشور رفتی؟

خواهش مي كنم،

من با سايناشور رفتم همه جلساتم رو و الان شارژهام رو ميرم.

ببين خيلي عالي جواب داده.واقعاً موهام در نمياد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم سایناشور شما رفتی نتیجه گرفتی؟جلسه چند هستید شما شارژاتون چند ماهه هستش؟امیدوارم ببینید جواب بدید

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
خواهش مي كنم، من با سايناشور رفتم همه جلساتم رو و الان شارژهام رو ميرم. ببين خيلي عالي جواب داده.و ...

سلام عزیزم.ببخشید برای چه نوع پوستی جواب میده؟یعنی از کندلا بهتره؟آخه گرونترازکندلاس گفتم اگه می ارزه برم.پوستمم سبزه هس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
من دو‌جلسه رفتم فعلا  دخترم پلی کیستیک هست یه ساله رفته الان هردو راحت شدیم برای دخترم بعد ۸جل ...

منم پلی کیستیک هستم دخترتون دیگه موهاشون در نمیاد صافه کلا یا شارژ میره؟همراه با لیزر دارو هم مصرف میکرد؟

سلام عزیزم.ببخشید برای چه نوع پوستی جواب میده؟یعنی از کندلا بهتره؟آخه گرونترازکندلاس گفتم اگه می ارز ...

مگه سایناشور فول یا توتال چند قیمته؟؟من یزد سوال کردم سایناشور میگن ۸۵۰ ولی تو شهرستان کندلا میگن ۱۲۰۰

بنظرتون مشکوکه؟؟

مگه سایناشور فول یا توتال چند قیمته؟؟من یزد سوال کردم سایناشور میگن ۸۵۰ ولی تو شهرستان کندلا میگن ۱۲ ...

سایناشور اصل باشه نزدیک ۲ و خوردی میشه توتال.فول فک کنم ۱و۷۰۰اینا

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚