سلام بچه ها وقتتون بخیر، پسرم ۲۵ماهشه، خیلی عادت به نه گفتن داره ، هرکس هرچی از ش بپرسه میگه نه! از دیروز که میبرمش دستشویی هم مدام میگه نه و جیش نمیکنه شده نیم ساعت هم دستشویی بودیم و پسرم اونجابازی میکنه ولی دریغ از یک قطره جیش اعصابم ضعیف شده وبه زحمت خودمو کنترل میکنم که عادی برخوردکنم لطف میکنین اگه از تجربیاتتون بهم بگین و یا ی تاپیک خوب در این باره بهم معرفی کنین
این سنی که شما میگین،سنی هست که بچه ها تو اوج لجبازی هستن.پس امر و نهی مستقیم ممنوع! غیر مستقیم و با الفاظ محبت آمیز بهش بگید. همچنین بهش بگین هر بار که خودت جیش کردی ،تو این کاسه رو اُپن یه جایزه می بینی. کم کم کمش کنید تا اینکه قطعش کنید.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
تو این لینک مطالب مفیدی گفته در مورد از پوشک گرفتن.