2777
2789
عنوان

درمان اگزما

771 بازدید | 14 پست

بچه ها یک پست گذاشتم برای تجربه خودم از مشکل اگزما و درمان اون شبیه تبلیغات شده بود خودم خوندم خوشم نیومد برای همین اون تاپیکو حذف کردم اگر کسی خواست اینجا بگه بهش بگم برای درمان خودش چیکارکنه 

درضمن من قبل هم کاربریم همین اسم بوده وجاهت کاربر تازه نیستم اما به هیچ طریق نمیتونستم واردشم رمز عبورشو فراموش کردم خود سایت هم ایمیل میزدم خودسایت مشکل داره جواب ندادن شماره تماس هم ندارن متاسفانه مجبورشدم با شماره دیگه مجدد ثبت نام انجام بدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون همه نوشتی پاک کردی؟ 😂 درصمن درمان طبیعی اگزما اصلاح تغذیه است و  تحرک.  ریشه ای درمان میکنه نه موضعي. شما خشکی بدنت بالا رفته. البته شوینده های کا خونه‌ای واسه همه بده

من داروخونه جای خونم رفتم با پماد فلوئوسینولون دکتر همون داروخونه داد خوب شدم ولی فقط پماد خوبه کرمش ...

شاید اگزمای شما خفیف بوده وگرنه یه پماد اینقد کارایی نداره برا اگزما

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

اون همه نوشتی پاک کردی؟ 😂 درصمن درمان طبیعی اگزما اصلاح تغذیه است و  تحرک.  ریشه ای درمان ...

عین تبلیغات شده بود خودم همچین متنی رو میخوندن فکر میکردم طرف خواسته تبلیغ کنه برای همین حذف کردم بله حق باشماست ولی ما ارثی فامیلی این مشکل تو خانواده مادریم هست

شاید اگزمای شما خفیف بوده وگرنه یه پماد اینقد کارایی نداره برا اگزما

واقعا به همین شدت اثرگذاری داره اتفاقا اگزمای شدید داشتن من دوباره چن وقت پیش انگشت شصت پام دوتاش  دوباره اگزما شده بود خیلی شدید دوباره با همین پماد درمان کردم پمادش قیمتی نداره حتی همون دفعه اول هم متوجه تاثیرش میشین اگ

عین تبلیغات شده بود خودم همچین متنی رو میخوندن فکر میکردم طرف خواسته تبلیغ کنه برای همین حذف کردم بل ...

ارثی طبعتون گرمه گرمای طبع موجب اگزماست اونم اگر غذا مناسب طبع باشه حل میشه

ارثی طبعتون گرمه گرمای طبع موجب اگزماست اونم اگر غذا مناسب طبع باشه حل میشه

طبعم معتدله خواهرم طبعش سرده خواهرزادمم داره ارث خیلی مهمه خالم ودخترخالمم دارن اما اگر عود کنه درمان نشه گسترش پیدا میکنه حتی ترشحاتی به جاهای دیگه بدنم می‌خورد اونجارو درگیر میکرد

چی بخورم بدنم لز خشکی در بیاد اگزما نزنم

حذف خوراکی‌های سوپری و فروشگاهی سودازاها. 

سوپ گندم و جو با سبزیجات تازه برگ سبز  جزو غذاهای هر روز 

مدتی بدنتون پاکسازی میخواد  من یه کانال دارم در مورد اصلا سبک زندگی افرادی که نیاز به پاکسازی دارن لینکش میفرستم. حداقل 6 ماه لازمه و حداکثر بالای یکسال  

کانالم 👇

ورزش و تحرک فانتزی زندگی نیست،
واجب زندگیه،

#تحرک_بدنی
https://eitaa.com/shadinoosh

طبعم معتدله خواهرم طبعش سرده خواهرزادمم داره ارث خیلی مهمه خالم ودخترخالمم دارن اما اگر عود کنه درما ...

مشکلات پوستی نشونه تجمع مواد  سمومی داخل بدن هستن که دفع نشدن  باید دفع شن. شما از چند روز تغذیه تون  بنويسید.

مشکلات پوستی نشونه تجمع مواد  سمومی داخل بدن هستن که دفع نشدن  باید دفع شن. شما از چند روز ...

ممنون از اطلاعاتتون⚘❤

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

واقعا به همین شدت اثرگذاری داره اتفاقا اگزمای شدید داشتن من دوباره چن وقت پیش انگشت شصت پام دوتاش &n ...

چی بگم والا ان شالله برا همه تاثیر گذار باشه

.طبق گفته دوستمون،تغذیه و ورزش هم خیلی مهمه تو برنامه روزانه.