2777
2789
چرا نگم؟بده ینی؟

اره یکی تعبیر بد نکنه بهتره نگی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
باشه حتما فقط به شدت خوابم میاد پیامتو بذار صبح جواب میدم با حوصله 

باشه،درخاستمو قبول کن لطفن

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکی تعبیر بد نکنه بهتره نگی

من تا الان به ۲ نفر گفتم از اشناهام🥲ولی خب تو دشویی تفسیرش کردم از قبل

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍
من تا الان به ۲ نفر گفتم از اشناهام🥲ولی خب تو دشویی تفسیرش کردم از قبل

عیب نداره

بیشتر خوابها تعبیر نداره

ولی صدقه رفع بلاست در همه حال

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
عیب نداره بیشتر خوابها تعبیر نداره ولی صدقه رفع بلاست در همه حال

ممنون❤حتمن

روزش و ساعتش رو بگو 

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
صبح بود روزشو نمیدونم،چرا؟

صبح تعبیر نداره 

فقط ساعت 10 و 11 صبح تعبیر داره

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
صبح تعبیر نداره  فقط ساعت 10 و 11 صبح تعبیر داره

اها یعنی مهم نیست و فقط کابوسه؟

اها یعنی مهم نیست و فقط کابوسه؟

بله