2777
2789

اره هستن

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

نه دیگه راحت باشید الان برابریم 😂

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب در هنگام ثبت نام میشه گزینه مرد رو انتخاب کرد

نی نی یار هم گفته مشکلی نداره.

در هر صورت اینجا انواع موضوعات مطرح میشه و با ایجاد تاپیک میشه در اسرع وقت از نظرات استفاده کرد

شما تو یکی از تاپیک های من کامنت گذاشته بودید 

متاسفانه من دادم نی نی یار حذف کرد اون تاپیک و نتونستم انچه که کامنت کرده بودید و ببینم

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
سلام خوببن فکر کنم در مورد همسرتون بود

سلام‌

ممنون 

من همسر ندارم 

تاپیک ماله خواهرم بود 

چرا درخواست دوستی دادید؟

اگ تو بحث‌های زنونه شرکت نکنن چ مشکلی...

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤
سلام‌ ممنون  من همسر ندارم  تاپیک ماله خواهرم بود  چرا درخواست دوستی دادید؟

روزتون بخیر

من زیاد با سازوکار اینجا آشنا نیستم.

در مورد سوالتون خواستم پیام بدم،این پیام آمد برام ک فقط میتونم ب دوستانم پیام بدم.

منم درخواست دادم ک بتونم پیام بدم ولی بازم نشد 

خودتون چرا تاپیک تون قفله؟    

خب تاپیکام چیزی نیس ک کسی بیاد حرفی بزنه...

حرف دل خودمه...

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤