2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم با کسی درد دل کنم  اشکام دیگه بند نمیاد

منم مثل تو مشکلات تمومی ندارن از در و دیوار میریزن🥺💔

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
مامانم جوون بود فوت شد سال بعد بابام ازدواج کرد و به شدت بی محبته  پارسال داداشم فوت کرد تازه ...

خیلی ناراحت شدم خدا بیامرزتشون، ولی خب اینو بدون یکی اون بالا هست کنارت

مامانم جوون بود فوت شد سال بعد بابام ازدواج کرد و به شدت بی محبته  پارسال داداشم فوت کرد تازه ...

البته میدونم شاید هیچ حرفی الان نتونه ارومت کنه ولی باید تلاش کنی چون تو این دنیا اول پدر و مادر بعد همسر میتونه همدردت باشه

البته میدونم شاید هیچ حرفی الان نتونه ارومت کنه ولی باید تلاش کنی چون تو این دنیا اول پدر و مادر بعد ...

مادر که ندارم

محل زندگیم ی شهر دیگه س باورت میشه ده روزه اومدم بابام ی تعارف  خشک و خالی نکرده گه برم خونه ش

همسرم هم که تا الان کم اذیتم نکرده

پس کسی رو ندارم

مادر که ندارم محل زندگیم ی شهر دیگه س باورت میشه ده روزه اومدم بابام ی تعارف  خشک و خالی نکرده ...

نمیدونم بخدا چی بگم ادما هر روز بی رحم تر میشن البته این روزا همه غرق مشکل شدن منم یکی مث بقیه میدونی هرکسی گرفتاریاش یجوره ولی خب اخر اخرش باز به این نتیجه میرسی که باید بجنگی

اینجوری بخوام بگم از هر کاربری که اینجا هست ازش سوال کنی مشکلاتت چیه و چه اتفاقی تو همین سال گذشته برات پیش اومده بهت میگه یعنی همه غرق شدن تو مشکلات شاید دلیل بی تفاوتی نسبت به همدیگه همین باشه

قبول دارم همه مشکل دارن اما بعضی ها کمتر ولی من دیگه له شدم

این حرفتم قبول دارم ولی خب ی سال هایی هست به قول معروف انگار عذابش بیشتره مث همین سالی که برای من گذشت و باز ی سال هایی که مشکلات کمتر بوده اما درکت میکنم اینو جدی میگم چون منم پدرم فوت شده و حس میکنم حالتو