2777
2789

تعریف نمیکنم ولی از بچگی تا الان همه گفتن زیبا هستم ، تو یکی از تاپ ترین دانشگاهها درس خوندم ، خانواده خیلی خوبی دارم ، اما تتا الان از دو نفر من خوشم اومد اونا منو نخواستن و خیلی پایین تر از منو گرفتن ، همیشه منتظر بودم کراشام ابراز علاقه کنن ولی خبری نشد که نشد منم بیخیال میشدم و الانم از هم دانشگاهیم خوشم میاد ، گفتم من بهش ابراز نکنم ولی دلم طاقت نیاورد با خودم فکر کردم یکبار هم که شده من امتحان میکنم من بهش میگم حداقل تا آخر عمر حسرتش رو دلم نمیمونه ، اول با اکانت فیک با شوخی بهش پیام دادم بعد یه ماه خودمو معرفی کردم ، چند بار اون پیام داد که کجایی و چه میکنی و چرا خبری ازت نیست ، قند تو دلم آب شد که حتما منو میخواد ولی یه مدته دیگه پیام نمیده ، امروز باز من پیان دادم مخترمانه و خوب جواب داد ولی کاملا مشخصه علاقه ای تو کار نیست ، خیلی خیلی با معیارام مطابقت داشت واقعا دلم شکست که چیزی کم ندارم ولی منو نمیخواد 🥺

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقتو خوب کن

خیلی رو اخلاق حساسم ، همیشه سعی میکنم محترمانه ، مودبانه و خوب رفتار کنم 

هرگز رفتار دون از شانی نداشتم 

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

چی بگم 

عشق و محبت به زور به دست نمیاد

دنیارو میگردی و از هیشکی خوشت نمیاد میای از یکی خوشت میاد که از نظر بقیه زشته،نمیدونم کچله،دماغش بزرگه،ولی از نظر تو زیباترینه

حتی تو نمیبین اون عیبایی که بقیه گفتن رو 

برای بقیه هم همینه

صبر کن ان شآگالله میاد اونی که تو رو زیباترین میبینه🙃

شاید خودتو خیلی میگیری یا چمیدونم از خود مچکری بالاخره یه اخلاقی داری که به دلشون نمیشینی

نمیدونم 

آدم نمیتونه خودشو قضاوت کنه

ولی سعی میکنم ادم از دماغ فیل افتاده و رو مخی نباشم 

اصلا عجیبه همه دخترا دوستم دارن ، سریع باهام دوست میشن همه میگن مگه میشه تو حتی دوست پسر نداشته باشی ، یا میگن خوشبحال همسر ایندت که تو رو خواهد داشت ولی پسرا اصلااااا جذبم نمیشن

خب پ چرا ولت میکنن 

اصلا نزدیک نمیشن که بخوان ول کنن

ادم باید سعی کنه دلشو زیبا کنه، اون وقت خواهی دید که مثل آهن ربا شدی و دیگران مثل ذرات ریز فلز دورت ...

میدونم باور نمیکنی ولی هرررگز بد کسی رو نمیخوام ، سعی میکنم حسود نباشم ، ادم مهربونی باشم ،حرف نبرم و حرف نیارم 

مکارم الاخلاق نیستم ولی همیشه تلاشمو کردم آدم خوبی باشم

نمیدونم  آدم نمیتونه خودشو قضاوت کنه ولی سعی میکنم ادم از دماغ فیل افتاده و رو مخی نباشم  ...

ولی بهتر بنظرم یهو یکی خیلی خوبش برات پیدا میشه 

هر کسی ارزش ابراز علاقه نداره تو راه خودتو برو بموقعش میاد تو زندگیت 

شاید فقط کسایی که ازت خوششون میاد رو میبینی...یه نگاه بنداز به دور و اطرافت شاید کسی هم از تو خوشش میاد.و اینکه با خوندن تاپیکت احساس کردم آدمی هستی که خودتو دست بالا میگیری..اعتماد به نفس داشتن خوبه ولی این دلیل نمیشه که بقیه رو کم ببینی مثلا "گفتی که من زیبام من دانشگاه خوبی درس خوندم من خانواده خوبی دارم ولیییی کراشم کسی که از من خیللی پایین تره رو گرفت"شاید باید یه کم منم منم گفتنا رو کم کرد..همه چیز صفت هایی که گفتی نیست گاهی ملاک اخلاق آدماست گاهی باطنشونه...حسی که متنت داد بهم رو نوشتم مطمئنا امکان خطا هســـت چون از یه متن نمیشه قضاوت کرد ولی خواستم بگم از این زاویه هم به قضیه نگاه کن دوستم.

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد.