2777
2789
عنوان

نظربدید

45 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.. من این ماه اقدام کردم یه شب درمیون.. 15روزه علائم کمرد درد زیرشکم تیر دورتاف تیر داشتم سه روزه تهوع شروع شده بوی غذاحالمو بدمیزنه ازهمه غذاهامتنفرشدم ادرارم زیاد ‌شده گاهی وقتا سرحالم گاهی وقتا خسته هفت روزمونده به پریودم... توهمم نمیزنم خانوادم میبینن چجوریم واقعا

صبرکن این هفت روزهم بگذره اگه خیلی استرس داری میتونی ازمایش بدی یایه دونه بی بی چک بگیری

دلم لک زده برای زمانی که صدای خنده ی بچه بپیچه توخونه ام🥺دلم لک زده برای لمس اون دست های کوچولوش🥺دلم لک زده برای اون بوی بدن ارامش بخشش🥺خدایادیگه بسته دیگه طاقت ندارم🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا استرس ندارم فقط خواستم دردل کنم باهاتون عزیزم

انشالله به حق این روزهای عزیزیه تودلی فرشته ونازداشته باشی عزیزم

دلم لک زده برای زمانی که صدای خنده ی بچه بپیچه توخونه ام🥺دلم لک زده برای لمس اون دست های کوچولوش🥺دلم لک زده برای اون بوی بدن ارامش بخشش🥺خدایادیگه بسته دیگه طاقت ندارم🥺🥺🥺
دورت بگردم

😘😘