2777
2789

یه بچه دارم شش سالشه با یه مرد بسیار متشخص آشنا شدم امد خاستگاری چون من خونه بابام زندگی میکنم همون جلسه اول جواب بله دارم و تمام  ، آیا اشتباه کردم ؟ بعددعوت کرد که برا آشنایی با خانوادم و بیشتر خودم ایام عید بیا پهلومون و هنوز عقد دائم نکردیم فقط خطبه خوندیم یک ماه تا عقد دائم ان شا الله  بکینم، حالا خانوادم که زنگ زدم جوابم نمیدم خواهرامم میگن تو اگ (ج ن ده )نبودی تنهایی نمیرفتی شهر این آقا بعدش حالا من جواب بله دادم انتخابم کردم دو روز پیش میان زنگ میزنن که خاستگار داری بیا با این ازدواج کن تو رو خدا بگید من چکار کنم الان آیا واقعا من هرزه م ؟ پوکیدم با حرفاشون به خدا قسم 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹

الان سوال آخرت روباید جواب بدیم؟!😐😐😐

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاخواهرات که حرف چرت میزنن غلط کردن ولی برای بار دوم خوب دقت کن با چشمای باز. بچتو دوست داره..؟ 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
هرکاری فک میکنی درسته انجام بده تندم نرو

یعنی چکار کنم بخدا نمیدونم چه کنم 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹

حالا نمیرفتی بهتر بود ولی حرف خواهرات هم زشت بود محلشون نزار زودتر عقد رو رسمی کنید که خیال تو هم راحت بشه

اون آقا هم ازدواج دومش هست؟

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
الان سوال آخرت روباید جواب بدیم؟!😐😐😐

همه رو عزیزم بخدا به کمک نیاز دارم