بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام دوستان برای دکتر فرزانه نوریان که مداااااام معرفیش میکردم ازتون خیلی عذرمیخوام. من فقط میخواستم کمک کنم هرکس حالش بده به زندگی برگرده و بتونه از زندگیش لذت ببره بخدا معرفیش هیچ سودی برای من نداشت و همون طور که قبلا هم گفته بودم تبلیغ نبود اگر الان وقت میذارم و پیام میدم فقط به خاطر این که نمیخوام باعث نابود شدن زندگی کسی شده باشم ( چون دیدم کسایی رو که با تعریف من ازش تو نی نی سایت پیش دکتر فرزانه نوریان رفتن) عذاب وجدان دارم و ببخشید که وقتم ندارم بخوام همه چیزو توضیح بدم خیلی طولانی میشه و من ( هم درس میخونم هم سرکار میرم ) این دکتر دو سال و نیم وقت منو الکی گرفت پول خیلی ادی میگرفت هربار جوری به ذهنم تلقین کرده بود که دارم درمان میشم ولی همش الکی بود
و حالا دوباره از صفر برای درمان شروع کردم و حتی استاد دکتر فرزانه نوریان( آقای دکتر شهیدی)گفتن این درمانی که فرزانه نوریان انجام داده درمان درستی برای من بوده اما درمان کاملی نبوده و رویکرد emdr که در هفت جلسه انجام میشه دوسال و نیم طول داده و هربار هم پول خیلی زیادی گرفته و این خانوم میگن فقط سه نفر این درمان رو تو ایران درست انجام میدن که یکیش خودش هستش و اینکه استادش دکتر شهیدی کیس هایی که نمیتونه درمان کنه مستقیم پیش این خانوم میفرسته که دکتر شهیدی هر دو این حرفارو رد کردن و گفتن هر کیس رو که در تخصص خودشون نباشه (چون تراپی رویکرد های متفاوتی داره و همه تو تمام زمین ها تخصص ندارن) پیش دکتری که تخصصش مناسب اون اختلال باشه میفرستن الان من پیش یه تراپیست دیگه رفتم با هزینه کمتری emdr انجام میدن و کارشونم بلد هستن دوستان من فقط یه توضیح خیلی کوچیکی دربار تراپی دکتر فرزانه نوریان دادم این مثلا روانشناس داشت زندگی منو نابود میکرد من شانس آوردم زود فهمیدم نذاشتم خانوادم نابود بشه دوستان من خانواده ای دارم که تونستم باهاشون حرف بزنم و همه چیزو تعریف کنم ویلا خود اینم میتونه برای کسی دردسر بشه بترسه روانشناس حرفارو بزاره کف دست خانوادش حتما کسایی دیگه
هم هستن مثل من شاکی باشن ولی میترسن بگن کسایی هم هستن که هنوز اونو فرشته میدونن و مثل قبلا من ازش کلی تعریف میکنن از الان به بعد دیگه هرکس از طرف من بره پیشش عذاب وجدان ندارم چون گفتنی هارو گفتم موفق باشین و با معرفی کسی دکتر انتخاب نکنید حرف ها و تعریف و تمجید هارو سند نکنید دوستان هیچ روانشناسی نباید بگه دوستمی خانوادمی حتی اگر شما بخواین بازم نباید بگه اینا خلاف قوانین پزشکیه حتی برای تراپی نباید بری پیش دوست روانشناست برای انتخاب دکتر مخصوصا روانشناس خیلی خیلی تحقیق کنید من این همه تحقیق کردم این شد بماند که اگر چشم بسته انتخاب میکردم چی میشد