2777
2789
عنوان

این آهنگ رپ جدید😑

385 بازدید | 27 پست

میگم کههه این آهنگ رپ جدیده که یه مدته همه مغازه ها و ماشینا پخش میشه اسمش چیه؟؟!!🥲تشکر

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Rover یا set me free فقط گوش میدم 😂😂

یه توضیحی بده خب 

زنه مرده ! 

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
Rema, calm down

نه فارسیه

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩
😂😂حس میکنم استاد بدون دادن روی مسئله جواب میخواد

😂😂😂😂اخه همه جا درحال پخشه گفتم حتما همه میدونن چی میگم فارسیه

اینم ممنوعه ؟؟!

ممنوعه مگه😐