2777
2789
عنوان

خواهرونه

116 بازدید | 10 پست

دخترا.. 

ما زنا و بخصوص متاهل ها باید باید باید برای خودمون یه منبع درآمد داشته باشیم... 

این اصلا ربطی به این نداره که شوهر، آدم درستی باشه یا نه.. ربطی نداره که پدرمون حمایت مالی میکنه یا نه.. 

ما زنای ایرانی تو خوشبخت ترین حالتم که باشیم لب تیغ یم.. لب تیغ تنهایی... 

خیلی راحت زیرپا مون خالی میشه و قانون ایران هم ب نفع ماها نیست... 

هرجور شده با یه مهارتی پول در بیارید.. هم پس انداز کنید هم کمک خرج خونه باشین.. مهم اون پس‌انداز ست حتی شده کم.. 

تو هر سنی هستی از همین اول سال ب فکر کسب و کار باش.. تو خونه یا بیرون از خونه.. برای حمایت آدمایی که کنارت زندگی میکنن هیچ تضمینی نیست

هیچ تضمینی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم شوهری میخواد ک خرجموبده تو دیگه حرف بابامو نزن خسته شدم از کار

مامان بابام طلاق عاطفی گرفتن شونزده سال قبل که طلاق نگرفته بودن مامان من تازه رفت سرکار تو سن چهل سالگی خیلیم سختش شد هیچ وقت خودت وابسته مالی شوهر نکن خودت ی کار تو خونه یا ی کار بیرون جور کن چیزی ک دوست داری اینده قابل پیش بینی نیست

من شرایط بیرون کار کردن رو ندارم و دانشجو ام چه کاری می تونم توی خونه برای خودم دست و پا کنم که هم ب ...

تدریس خصوصی تو رشته ای که درس میخونی

تایپ کردن

پختن غذای خونگی

یا برا کافی شاپ ها کیک خونگی بپزی 

هرچی بلدی تو خونه درست کن و تبلیغات کن و بفروش 

من دلم شوهری میخواد ک خرجموبده تو دیگه حرف بابامو نزن خسته شدم از کار

تویی که دستت تو جیب خودته از خیلیا جلوتری... شوهر با منت بهت پول میده... موقعیت ت عالیه

تویی که دستت تو جیب خودته از خیلیا جلوتری... شوهر با منت بهت پول میده... موقعیت ت عالیه

من ک از کار کردن خوشم نمیاد چی؟ من دلم میخواد ازدواج کنم خانومی کنم نه هم بیرون کار کنم هم کار خونه .   

من ک از کار کردن خوشم نمیاد چی؟ من دلم میخواد ازدواج کنم خانومی کنم نه هم بیرون کار کنم هم کار خونه ...

الان دیگه کمتر زنی هست که تو خونه خانومی کنه عزیزم.. 

زندگی آ جوری شده که هر دونفر باید کار کنن و هردونفر م باید تو کارای خونه مشارکت کنن... هیچوقت از کار فاصله نگیر.. ایشالا آدمی بیاد تو زندگیت که باهم رشد کنید کنار هم..