از کلاس اول ابتدایی سال کلاس نهم کمترین نمرم هجده نوزده بود. همیشه شاگرد برتر بودم مورد تشویق تایید معلما بودم امسال که اومدم کلاس دهم انگار طلسم شدم حال روحیم خراب شد کلی به مرگ فکر کردم اصلا خودمم نمیدونم چی شد. منی که شبای امتحان ترم تا خود صبح درس میخوندم امسال ترم اول اصلا درست حسابی درس نخوندم کتابو باز میکردم یهو میدیدم نیم ساعته دارم گریه میکنم. بدترین نمره هارو گرفتم ریاضیم شدم دو. مدرسه، مامانم کلی سرزنشم کردن آبروم رفت اصلا دلم نمیخواد با این نمره ها سرکلاس معلم ریاضی حاضر بشم. به نظرتون با این نمره ها من بی استعداد شدم؟ آیندم قرار بدبختی باشه. خیلی حالم بده شبا پا میشم به نمره هام درسخوندنم امسال که فکر میکنم گریم میگیره. اصلا حس میکنم نمیتونم دیگه درس بخونم برم اون مدرسه . استرس داره خفم میکنه. همش با خودم میگم کی آخه تو زندگیش دو میگیره 😭😭
ببین درکت میکنم، من جای شما نبودم، ولی کم ندیدم افرادی که مثل شما بودن و باهام در مورد این قضیه صحبت کردن، اصلا چیز غیر طبیعی نیست، به خاطر رفیقات ممکنه باشه یا اینکه اعتماد به نفست کمه، ولی هر چی هست به نظرم حال روحیت خوب نیست، خوبش کن
ببین منو،اگه تو نمیفهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍❤️ایرانه❤️🤍، یادبگیر بهش احترام بذاری. ✨به قول حاج قاسم✨«وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش میزدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله دهها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
برای امتحان های خرداد اگه بدون برنامه ریزی باشی همین برنامس باز
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
من تو مدرسه زیست شدم ۳ونیم الان ترم اخر پیرا پزشکی ام
ی سوال
الان ک داری درسا رو میخونی و توی ی مقطع بالاتر از دبیرستان هستی درسا نسبت ب دبیرستان سخت تر شدن؟یا پیچوندن مطالب کمتر شده؟اخه من فک میکنم دانشگاه سنگین تر میشه درسا ولی نکته ای و پیچوندنی مثل دبیرستان نیس
تو برنامه بریز تلاش کن.اگه میبینی نمیشه خب تغییر رشته بده برو یه چیز که راحت تره برات
سلام....مشکلی براتون ایجاد نشده از لحاظ عاطفی؟ استرس خاصی ندارین؟
استرس شدید دارم وسواس فکری دارم و همین استرس بی خودی این بلارو سرم آورد. کسیی رو ندارم ببرتم پیش روانشناس. خانوادمم خیلی به مسائل روحی اهمیت نمیدن میگن درستو بخون دیگه چیزی کم نداری که
درسای دبیرستان مسخرس چی میخوندیم ما؟ی مشت چرت و پرت
اینطوری که شما میگین هم نیست، من یازدهمم و درسام گاها تو زندگی به کارم اومده
ببین منو،اگه تو نمیفهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍❤️ایرانه❤️🤍، یادبگیر بهش احترام بذاری. ✨به قول حاج قاسم✨«وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش میزدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله دهها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»