2777
2789
عنوان

هرکس که نمره های درسش کمه یعنی بی استعداده و آینده ای نداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 43 پست

ببین درکت میکنم، من جای شما نبودم، ولی کم ندیدم افرادی که مثل شما بودن و باهام در مورد این قضیه صحبت کردن، اصلا چیز غیر طبیعی نیست، به خاطر رفیقات ممکنه باشه یا اینکه اعتماد به نفست کمه، ولی هر چی هست به نظرم حال روحیت خوب نیست، خوبش کن

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
من با دبیرا مشکلی ندارم خوب درس میدن خودم می‌دونم مشکل از خودمه طلبکار نیستم 

خب طبیعیه مام دهم بودیم فکر میکردیم خیلیی سخته و...

چرا آخر ساله هنوز عادت نکردی.

برای امتحان های خرداد اگه بدون برنامه ریزی باشی همین برنامس باز

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستش دارم از کلاس ششم هفتم به اون رشته فکر میکردم ولی اصلا یهویی جا زدم

منم فکر میکردم تجربی دوست دارم ولی حالا میفهمم دلیل بدبختیم بود 

بهتره با مشاور صحبت کنی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

رشتت چیه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

من تو مدرسه زیست شدم ۳ونیم الان ترم اخر پیرا پزشکی ام

ی سوال 

الان ک داری درسا رو میخونی و توی ی مقطع بالاتر از دبیرستان هستی درسا نسبت ب دبیرستان سخت تر شدن؟یا پیچوندن مطالب کمتر شده؟اخه من فک میکنم دانشگاه سنگین تر میشه درسا ولی نکته ای و پیچوندنی مثل دبیرستان نیس

تو برنامه بریز تلاش کن.اگه میبینی نمیشه خب تغییر رشته بده برو یه چیز که راحت تره برات

سلام....مشکلی براتون ایجاد نشده از لحاظ عاطفی؟ استرس خاصی ندارین؟

استرس شدید دارم وسواس فکری دارم و همین استرس بی خودی این بلارو سرم آورد. کسیی رو ندارم ببرتم پیش روانشناس. خانوادمم خیلی به مسائل روحی اهمیت نمیدن میگن درستو بخون دیگه چیزی کم نداری که

ممنون چطوری خودمو باید جمع و جور کنم اینم نمی‌دونم 

من برام خیلی طول کشید تا ترم اول دوازدهم گیر بودم ولی یادمه فقط اراده کردم و ب اجبار شروع کردم و ب خودم هی جملات مثبت تاکیدی گفتم

درسای دبیرستان مسخرس چی میخوندیم ما؟ی مشت چرت و پرت

اینطوری که شما میگین هم نیست، من یازدهمم و درسام گاها تو زندگی به کارم اومده

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»