2777
2789
عنوان

فردا مهریمو اجرا میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 37 پست
چقد طول میکشه عزیز اره میتونم یه ماشین و یه فیش زمین  داره به اسم خودش  معلمم هست میتونن ...

حدود یک هفته طول میکشه از طریق ثبت اسناد اجرا بذارید

نه دیگه وقتی به اسمتون زده نمیتونه پس بگیره حتی اگه یک روز ازش گذشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اجرا گذاشتم و هزینه هم ندادم 

خوب حتما همسرتون دادن وگرنه مجانی نمیذارن اجرا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خوب حتما همسرتون دادن وگرنه مجانی نمیذارن اجرا

نه ببین فقط یه 240 دادم محضر که حالا مهم تعداد سکه نبود از همه میگرفتن بعد پرونده رو فرستادن اداره ثبت که اینجا بیخیال شدم ادامه ندادم 

بعد مدتی رفتم از طریق دادگاه اجرا گذاشتم که اصلا پول ندادن میگفت باید پول بدی که گفتم ندارم و شاغل نیستم منو فرستادن تو دفتر کل اونحا هم گفتم پول ندارم، دفتر کل برگم رو امضا کرد فرستاد پیش رئیس دادگاه اونحا هم گفتم خانه دارم پول ندارم بعد رئیس امضا کرد و تموم شد مهریم رو اجرا گذاشتم وگرنه باید 70 میلیون میدادم 

نه ببین فقط یه 240 دادم محضر که حالا مهم تعداد سکه نبود از همه میگرفتن بعد پرونده رو فرستادن اداره ث ...

اها پ همونه

بعدا مبلغو از سکه هات کم نکردن؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بخشیدم عزیزم مهریم رو

انشالله همیشه خوشبخت باشی