2777
2789
عنوان

با شوهرم بد جور دعوا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 81 پست
ببین حرف حسابش چیه؟ و اینکه سرکه سفید بپاش اگه خودتم کمر درد و اینا داری از عوارض دعاس

وای کمردرد ک چی بگم شدیدددددد 

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت میخوایم زندگی رو ب راه بشه باز ب گند میکشیم

پرش میکنن دیگه همسرتم دهن بینه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خیلی ناراحتم بچه ها

روان پریشه معلومه...توهین نمیکنم منم همینطوری ام هر لحضه یه جوری ام

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

روان پریشه معلومه...توهین نمیکنم منم همینطوری ام هر لحضه یه جوری ام

خیلی غم داره دلم ب حال دوتا طفل معصوم میسوزه

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
اره دهن بینه شدید و اینکه تحت تسلط کامل اوناس

امیدوارم سر عقل بیان همشووون

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خب بیاد تکلیفم روشن کنه

اون فهمیده تو از طلاق می‌ترسی این جوری فقط میخواد آزارت بده اگه بازم گفت طلاق بگو مهرموبده تابرم جلوش وایسا کوتاه نیا مگه زندگی مسخره بازی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خیلی غم داره دلم ب حال دوتا طفل معصوم میسوزه

بچه هات؟ 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....