2777
2789
عنوان

با شوهرم بد جور دعوا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 81 پست
به نظرم برو یه سرکتاب باز کن. از تاپیکای قبلت  ی چیزهایی از زندگیت فهمیدم اینکه تو واقعا زن خ ...

اتففاقا تازگی رفتم و گفت خیلی دعا تو خونتون هست اونروز دوتاشو پیدا کردم ولی دعای محبت داد و هیچ اثری نکرده چون میدونم خانواده آقا تو کار جادو هستن و صدبرابر قوی

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش نزاربحث به خانواده هابکشه،وقتی میبینی اخلاقش اینه حتی اگه گفت برونرو تاادب بشه

بحث ک ب همه جا کشیده شده

نمیدونم اصلا منظورشون چیه میگم کاش نمیومدم بعدم میگم اینا همیشه دنبال بهونن این نمیشد حرف دیگ بالاخر ...

اره درست فک میکنی دیگه بهش زنگ نزن تا بیاد دنبالت رو بدی فک کنه ترسیدی بدتر میکنه باور کن

کاملا دنبال بهونه بوده این نه یه چیز دیگه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
مثل شوهره من میگم برم فلانجا  خودش میگه برو قربونت برم بعد میگه غلط کردی رفتی میگم فلان کارو ا ...

دقیقا منم همینم

تا اینکه ی مدت قبل رفتن و انجام کاری صداشا صبط میکردم بعد براش بفرس 

بگو اینم صدات که گفتی برو 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.
اتففاقا تازگی رفتم و گفت خیلی دعا تو خونتون هست اونروز دوتاشو پیدا کردم ولی دعای محبت داد و هیچ اثری ...

همه ی جا ی خونتوت را سرکه سفیدبپاش و جادو را بریز در اب روان بره .

و سوره بقره تو خونت بزار

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.
اره درست فک میکنی دیگه بهش زنگ نزن تا بیاد دنبالت رو بدی فک کنه ترسیدی بدتر میکنه باور کن کاملا دنب ...

صبح گفتم تقصیر تو بود گفتی برو منم اومدم ولی اگ بازم فکرمیکنی ک مقصر منم ببخشید مگه چی شده ک این حرفا رو میزنی 

ولی میگه طلاق

همه ی جا ی خونتوت را سرکه سفیدبپاش و جادو را بریز در اب روان بره . و سوره بقره تو خونت بزار

خیلی ناراحتم شوهر من خیلی بدی ها داره ولی نمیدونم چرا دل نمیکنم ازش

صبح گفتم تقصیر تو بود گفتی برو منم اومدم ولی اگ بازم فکرمیکنی ک مقصر منم ببخشید مگه چی شده ک این حرف ...

خب تو معذرت خواهی کردی مامانتم زنگ زده فحش بارش کردن دیگه هیچکاری نکن نه زنگ بزن نه معذرت خواهی کن نه پیام بده منتطر حرکت بعدی خودش باش

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خب تو معذرت خواهی کردی مامانتم زنگ زده فحش بارش کردن دیگه هیچکاری نکن نه زنگ بزن نه معذرت خواهی کن ن ...

انقدر استرس دارم کل بدنم بی جون شده اومدم خونه خودمون ک بیاد حرفامونو بزنیم ولی خبری نی

انقدر استرس دارم کل بدنم بی جون شده اومدم خونه خودمون ک بیاد حرفامونو بزنیم ولی خبری نی

طبیعی عزیزم استرسو ناراحتی ولی تو بمون تو خونه اما هیچکاری نکن

طبیعی عزیزم استرسو ناراحتی ولی تو بمون تو خونه اما هیچکاری نکن

هروقت میخوایم زندگی رو ب راه بشه باز ب گند میکشیم