2777
2789
عنوان

با شوهرم بد جور دعوا شده

2112 بازدید | 81 پست

بچه ها پریروز رفتیم عید دیدنی خونه مادرشوهرم 

دیروز ماشین شوهرم خراب شد قرار شد با یدک کش بیارن

خواهرشوهرم گفت شوهرم برمیگرده شهر میخوای با اون برو ک شوهرتم با یدک کش بیاره ماشینو 

اومدم باهاش و ب شوهرمم زنگ زدم گ اجازه میدی برم گفت باشه حدودا ۳ باری زنگ زدم با خوشی ووخنده گفت آره تو برو 

دیشب رسیدم خونه مامانم زنگ زده ب مامانم هزار تا حرف بارم کرده ب چ حقی رفته با فلانی 

بعد من زنگ زدم آروم حرف زدیم ک خب تو خودت گفتی و ... هیچی نگفت گفت دیگ اتفاقیه ک افتاده 

شب شد پیام داد میام طلاقت میدم و تو لایق ما نیستی و من لایق شما نیستم و خانواده هامون متفاوته و کلی حرف

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو مشخصه یچیزی بش گفتن و پرش کردن که اینجور میکنه ... من جای تو بودم مهرمو اجرا میذاشتم بترسونمش ... این گند اخلاقیا چیه ؟ شوهر خواهر شوهرت هیز عالمم باشه مگه ب تو اطمینان نداره ؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر