2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین بگین حق با مادرشوهرمه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 29 پست
می گفتی خب چه فرقی برات میکنه عروس و دخترت؟ چه دلیل داره با این لحن با من حرف بزنین بخاطره دخترتون

کل زندگیشون دخترشونه کلا عروس واسشون غریبه اس

خدایااا… گاهی نگاهی💔
هروقت مریض میشیم هرچی میشه کلا اصلا و ابدا زنگ‌ک‌نمیزنن هیچ‌اصلا براشون مهم هم نیس ازونور ب محض اینک ...

واااای ولش کن، افس کوفت‌. به زور میخوان مهم و عزیز جلوه بدن‌. مگه اونا چه کردن واسه شما آخه.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت مریض میشیم هرچی میشه کلا اصلا و ابدا زنگ‌ک‌نمیزنن هیچ‌اصلا براشون مهم هم نیس ازونور ب محض اینک ...

زبون داشته باش بگو وقتی ما مریضیم هیلی احوال پرسی میکنه که احوال پرسیش بکنین یهکبار که اینحور بگی خودش جم میکنه جون جوابی نمیدی هی هردفعه سوهان روح میشن

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
من جات بودم شوهرم ک میومد جلو مادرش همه چیو میگفتم تا جواب ننه شو بده

نگفتم چون نمیخواستم بگه نگا پیش خودم چقولیمو میکنه وگرنه بدجور اعصابم بهم ریخت و کفری شدم

خدایااا… گاهی نگاهی💔

والله من هرسال به مادسوهرم زنگ میزدم امسال رفته نسافرت زنگم بهش نزدم چون یک عمراحترام گذاشتم هیچوقت ندید وناسپاسی کرد برام اصلامهم نیس گله کنه منم جوابشومیدم چون خواهرشوهرام هیچکدوم زنگ تبریک عیدو بمن نزدن حتی به برادرسون که شوهرمنه زنگ نزدن مابزرگتریم وظیفه اونابود

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اهمیت نده بیکاری‌. بزار بگه.  مگه اونا زنگ زدن حال دخترتو بپرسن. مگه کیه که باید حتما زنگ بزنی ...

نه والا اینا خیلی دختر دوستن

پسر و عروس رو کلا غریبه میدونن

داماد و دختر بالا چشمشون جا دارن همیشه

خدایااا… گاهی نگاهی💔
تا شوهرت اومد جلو مامانش میگفتی مادرت همچین چیزی گف  تا خودشون مشکلشون حل کنن این وسط توروهم در ...

ببین هیچ جا نرفتیم و زنگ نزدیما

ینی حتی خونه داداشم و بستگان خودمم همینطور

خدایااا… گاهی نگاهی💔
اگه هنوز مادرشوهرتون پیشتون هست ، جلو شوهرتون مسئله رو عنوان کنید،بگین( اسم شوهرتون)مگه شما نظرتون ا ...

نه متاسفانه رسوندیمش جایی ک میخواس بره

خدایااا… گاهی نگاهی💔
با زنگ زدنای همیشه کاری ندارم ولی عید باید زنگ میزدی یعنی دو دقه هم فرصت نداشتی به نظر من حق با مادر ...

باورت میشه وقتی بچه مون مریض میشه اینقدررر بهم میریزیم ک حتی از خودمونم غافل میشیم

نمیگم دو دقیقه بیکار نبودم بودم ولی حواسش برام‌نبوده‌ک زنگ‌بزنم‌دل و دماغش نبوده ک گوشی دست بگیرم

همش تو حموم در حال تن شویه و پاشویه دخترم بودیم

هروقت مریض میشه ما پیر میشیم‌ب خدا

خدایااا… گاهی نگاهی💔

ولش کن بهش فکر نکن بعد ازین هم حربار چیزی گفت بگو فلانی (شوهرت) اینجوری تصمیم گرفته دهنشو ببند، این ننه ها امسال قاطی کردن بخدا حالا مامان خودم اینجوری قهر کرده چرا به من زنگ نزدی با بابات حرف زدی 

اول اینکه همون موقع میگفتی بچه ام مریض بود اینقد درگیر و دست تنهابودیم ک بیشتر توقع داشتیم حالمونو بپرسند قبل از این که ما زنگ بزنیم

بعدشم جلو شوهرت میگفتی بهش ک دیگه تنها گیرت نیاره 

سوما بهش بگو من چن بار زنگ میزنم ولی اون نمیزنه پیش خودم گفتم شاید دوس نداره در ارتباط باشیم چرا من مزاحمش بشم و زنگ بزنم احترام باید دو طرفه باشه

تیکر یکسالگی گل پسرم