2777
2789

سلام دوستان 

ما از روز اول عید درگیر بیماری دخترم هستیم ک ب شدت تب میکرد و حالش خوب نبود واسه همون نتونستیم هیچ جا بریم عیددیدنی…

خلاصه امروز ما بیرون بودیم‌ مادرشوهرم زنگ زد ک‌ببریمش یه جایی کار داشت 

ما رفتیم سوارش کردیم‌و تو راه همسرم یه جا نگه داشت ک یه چیزی بخره بعد مادرشوهرم بهم گفت: مگه شما به افسانه (خواهرشوهرم) زنگ نزدید عید رو تبریک بگید؟؟؟

گفتم : نه دیگه انشاالله امروز حال بچه بهتره فردا شب میریم عیدیشون.

مادرشوهرم گفت: خیلی کار بدی کردید باید اول زنگ‌میزدید خودتونم باید زنگ میزدین نه سامان(همسرم)

بعدش عیدیشونم میرفتین.

خلاصه با یه لحن بدی باهام حرف زد ک اعصابم بهم ریخت.

حالا ازونور از من و همسرم ک از روز اول عید خواب م خوراک نداریم‌ و‌فقط درگیر بیماری هستیم توقع داره گوشی بگیریم دستمون زنگ بزنیم. چرا؟ چون دیده امروز از خونه بعد چهارروز اومدیم بیرون و مثلا‌خواستیم ی دور بزنیم ک‌دلمون گرفته بود بهتر شیم

ازونور خواهرشوهرم یه دختر مریض داره ک همسرم گفت تا وقتی دخترمون کامل خوب نشه نمیریم خونشون چون ممکنه دختر اونام این ویروس رو بگیره و چون بیماری قلبی داره مشکلی براش پیش نیاد یه وقت.

خلاصه مادرشوهرم وقتی همسرم نبود باهام اینجور حرف زد‌ چون میدونس جلو همسرم بگه همسزم از من طرفداری میکنه و باهاش دعوا میکنه

ب نظرتون حق با کیه؟

ببخشید طولانی شد

اینم بگم ک من از هر ده باری ک همیشه زنگ‌میزنم‌و حال خواهرشوهرمو میپرسم‌اون یک بارشو ب زور زنگ‌میزنه‌ و جالبه هروقت‌من زنگ میزنم‌میگه عههه اتفاقا یادتون بودم میخواستم زنگتون بزنم!

خدایااا… گاهی نگاهی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه میگی شوهرت اگه حرفای مادرت میشنید طرف تورپ میگرفت یعنی خداروشکر شوهرت مامانی نیست پ این خیلی خوبه،بزا. هرچی زر میزنه بزنه،توام وقتی اینقدز شعور داری ک همش برا خواهرشوهرت زنگ میزنی پس ولشون کن .بهتر بود ک اگه خواهرشوهرت بزرگتره ی زنگ میزدی نبریک میگفتی ولی حالا ک عمدی نبوده و درگیر بودی پش بیخیال

تا شوهرت اومد جلو مامانش میگفتی مادرت همچین چیزی گف  تا خودشون مشکلشون حل کنن این وسط توروهم درگیر نکنن 

حق باتوبوده اعصابتون خورد بچتون مریض بوده 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

اگه هنوز مادرشوهرتون پیشتون هست ، جلو شوهرتون مسئله رو عنوان کنید،بگین( اسم شوهرتون)مگه شما نظرتون این نبود که تا دخترمون خوب نشده خونه خواهرتون نریم؟بخاطر دختر بیمارشون

بزار مادرشوهرت متوجه بشه این تصمیمی هست که پسرش گرفته نه شما

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
بگو ما انقد درگیر مریضی بودیم ن کسی از ما یاد کرد ن ما کسی رو 

هروقت مریض میشیم هرچی میشه کلا اصلا و ابدا زنگ‌ک‌نمیزنن هیچ‌اصلا براشون مهم هم نیس ازونور ب محض اینکه یه سرماخوردگی بگیرن مادرشوهرم هی زنگ میزنه‌ ک افسانه کسالت داره زنگ‌برنین حالشو بپرسین

خدایااا… گاهی نگاهی💔