سلام دوستان
ما از روز اول عید درگیر بیماری دخترم هستیم ک ب شدت تب میکرد و حالش خوب نبود واسه همون نتونستیم هیچ جا بریم عیددیدنی…
خلاصه امروز ما بیرون بودیم مادرشوهرم زنگ زد کببریمش یه جایی کار داشت
ما رفتیم سوارش کردیمو تو راه همسرم یه جا نگه داشت ک یه چیزی بخره بعد مادرشوهرم بهم گفت: مگه شما به افسانه (خواهرشوهرم) زنگ نزدید عید رو تبریک بگید؟؟؟
گفتم : نه دیگه انشاالله امروز حال بچه بهتره فردا شب میریم عیدیشون.
مادرشوهرم گفت: خیلی کار بدی کردید باید اول زنگمیزدید خودتونم باید زنگ میزدین نه سامان(همسرم)
بعدش عیدیشونم میرفتین.
خلاصه با یه لحن بدی باهام حرف زد ک اعصابم بهم ریخت.
حالا ازونور از من و همسرم ک از روز اول عید خواب م خوراک نداریم وفقط درگیر بیماری هستیم توقع داره گوشی بگیریم دستمون زنگ بزنیم. چرا؟ چون دیده امروز از خونه بعد چهارروز اومدیم بیرون و مثلاخواستیم ی دور بزنیم کدلمون گرفته بود بهتر شیم
ازونور خواهرشوهرم یه دختر مریض داره ک همسرم گفت تا وقتی دخترمون کامل خوب نشه نمیریم خونشون چون ممکنه دختر اونام این ویروس رو بگیره و چون بیماری قلبی داره مشکلی براش پیش نیاد یه وقت.
خلاصه مادرشوهرم وقتی همسرم نبود باهام اینجور حرف زد چون میدونس جلو همسرم بگه همسزم از من طرفداری میکنه و باهاش دعوا میکنه
ب نظرتون حق با کیه؟
ببخشید طولانی شد
اینم بگم ک من از هر ده باری ک همیشه زنگمیزنمو حال خواهرشوهرمو میپرسماون یک بارشو ب زور زنگمیزنه و جالبه هروقتمن زنگ میزنممیگه عههه اتفاقا یادتون بودم میخواستم زنگتون بزنم!