2777
2789
عنوان

بیاین +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان واقعا بهت تجاوز شده؟

بعد اینقد خونسردی؟

هدفت از گزاشتن این پیاما چیه الان؟ مشکلت چیه دقیقا؟؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
😂😂😂😂😂😂دقییقا من تا فهمیدم گوشی لپ لپی چیه یچیز جدید درومد دختر بربری

ی دوست افغانستانی داشتم فامیلیش بربری بود🤔یادش افتادم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
بله  شما آدمی هستی که  سر کارت  گذاشتن انگاری  بهتره  زینب خانم  میرف ...

من خانوادم طلاقن من با مادرم بودم و وقتی خونه از اونجا بردیم بخاطر اینکه آسیب بهم نزنن رفتم پیش پدرم بعد چند مدت که میخاستم برم پیش مادرم پدرم نمیزاشت و من هفت ماه بیمارستان اعصاب و روان و بهزیستی فرستاد 

بعدشم از کجا میدونی واسه شکایت نرفتم 

فک کنم ‌سجاد  گوشیش لپ  لپیه😅😅🤣

😂 ازش بعید نیست 

وای بعد اون تاپیک تا یه ساعت فقط میتونستم همونجوری جواب بدم همه تاپیکا رو فک میکردم باید همونجوری جواب بدم ،ولی خوش گذشت واقعا 

مثل ادمی بودم که میچرخه و بعد تا چند دقیقه حس میکنه هرچی که میبینه داره میچرخه 😂😂

چرا من نمیفهمم چرا اینجوری مینویسین دختر بربری چیه 

فک کنم اسم ی طایفه اس تو مشهد من شنیدم میگن فلانی شبیه بربریاست یکم چشم بادومین البته بازم دقیق نمیدونم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
الان واقعا بهت تجاوز شده؟ بعد اینقد خونسردی؟ هدفت از گزاشتن این پیاما چیه الان؟ مشکلت چیه دقیقا؟؟

واقعا فک میکنی خونسردی؟ 

تازه این 1دهمش بود من حتی واسه شکایت اقدام کردم ولی میترسم

من خانوادم طلاقن من با مادرم بودم و وقتی خونه از اونجا بردیم بخاطر اینکه آسیب بهم نزنن رفتم پیش پدرم ...

اگر‌رفته  بودی مطمعنن  طرف  بخاطر گروگان  گیری و تجاوز زندان  بود حتی شاید اعدام  شده بود  ک میگی خلافکارم هست قانون  واقعا  با متجاوز ها برخورد  میکنه  و نمیذاره آزاد برگردن من خودم  مدتی مدد کار اجتماعی بودم  و این مسیر و  خیلی خوب دیدم  وبلدم و   شما بعدش باهاش دوس شدی و  اون  شما  رو ول  کرده🙄🙄🙄🙄🙄 ‌

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
واقعا فک میکنی خونسردی؟  تازه این 1دهمش بود من حتی واسه شکایت اقدام کردم ولی میترسم

خب الان چیشده عزیزم؟ داره اذیتت میکنه؟ تهدیدت میکنه؟

😂 ازش بعید نیست  وای بعد اون تاپیک تا یه ساعت فقط میتونستم همونجوری جواب بدم همه تاپیکا رو فک ...

من  همین  الان  که  شما رو دیدمم  باز رفتم  تو اون  فضا🤣🤣🤣