بچه ها از این قراره این آقا بهم.... کره بود و منو بزور و اصلحه پیش خودش نگه داشته بود و من یه مدت نبودم مشکلاتی پیش اومد و این رفت با یکی دیگ ریخت رو من و این دلیل شد واسه جداییمون شات میزارم فقط اون گوشیش لپ لپیه نمیتونه درست جواب بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هدفت از گزاشتن این پیاما چیه الان؟ مشکلت چیه دقیقا؟؟
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
بله شما آدمی هستی که سر کارت گذاشتن انگاری بهتره زینب خانم میرف ...
من خانوادم طلاقن من با مادرم بودم و وقتی خونه از اونجا بردیم بخاطر اینکه آسیب بهم نزنن رفتم پیش پدرم بعد چند مدت که میخاستم برم پیش مادرم پدرم نمیزاشت و من هفت ماه بیمارستان اعصاب و روان و بهزیستی فرستاد
چرا من نمیفهمم چرا اینجوری مینویسین دختر بربری چیه
فک کنم اسم ی طایفه اس تو مشهد من شنیدم میگن فلانی شبیه بربریاست یکم چشم بادومین البته بازم دقیق نمیدونم
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
من خانوادم طلاقن من با مادرم بودم و وقتی خونه از اونجا بردیم بخاطر اینکه آسیب بهم نزنن رفتم پیش پدرم ...
اگررفته بودی مطمعنن طرف بخاطر گروگان گیری و تجاوز زندان بود حتی شاید اعدام شده بود ک میگی خلافکارم هست قانون واقعا با متجاوز ها برخورد میکنه و نمیذاره آزاد برگردن من خودم مدتی مدد کار اجتماعی بودم و این مسیر و خیلی خوب دیدم وبلدم و شما بعدش باهاش دوس شدی و اون شما رو ول کرده🙄🙄🙄🙄🙄
دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم