2777
2789
عنوان

بیاین +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 65 پست
اره خودش اینارو بهم گفت منکه از خودم در نمیارم 😕

وکیله احمق بوده و دروغگو

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردن  گاهی بهتراز تن  دادن  ب هر کاریه  امیدوارم  فانتزیت تو دنیای واقعی س ...

حتی موقعی که میخاستم از اون خونه بریم مادرم بهش گفت دیگه به دختر من نزدیک نمیشی فلان وگرنه پسر های خالمم میفرستم اونم تیراشو خالی کرد گفت اسم پسر خالت بگو 

برم شکایت کنم چکارش میکنن دقیقا و اگرم بخام پیگیر شم وکیل میفرستم بره دنبال کارام خودم رو در رو باها ...

شما آوا  باید ثابت  کنی ایشون  بهت  تجاوز کرده  و دخترونگیت  و گرفته  و  با اسلحه  گروگان  گرفته  ک  کار سختیه چون اگر مدتی گذشته باشه  پزشک  قانونی ام مشخص نمیکنه  و بزرگترین کارت واین  بوده ک  باهاش دوست  شدی

چطور تونستی ب قول  خودت  با ی‌متجاوز خلافکار  دوست بشی؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
شما آوا  باید ثابت  کنی ایشون  بهت  تجاوز کرده  و دخترونگیت  و گرفته & ...

داستان پیچید منو مادرم تنها زندگی می‌کردیم مادرم یه شب شب حالش خراب بود و رفت پیش این جنس بگیره و گرفت اومد و بهتره شد شب بعدیش ک میخاست بره واسه حرف من گفتت بیا من گفتم روم نمیشه به اسرار مادرم رفتم اینا و رفتارم سر سنگین شد از اون موقع عمو صداش میکردم و تو هر کاری گیر میکردیم کمک می‌کرد و باهم صمیمی شده بود من فکر بدی نداشتم یه شب گفت دلم گرفته بریم بیرون از مادرم اجازه گفتم رفتیم ولی... 😔