بچه ها از این قراره این آقا بهم.... کره بود و منو بزور و اصلحه پیش خودش نگه داشته بود و من یه مدت نبودم مشکلاتی پیش اومد و این رفت با یکی دیگ ریخت رو من و این دلیل شد واسه جداییمون شات میزارم فقط اون گوشیش لپ لپیه نمیتونه درست جواب بده
مردن گاهی بهتراز تن دادن ب هر کاریه امیدوارم فانتزیت تو دنیای واقعی س ...
حتی موقعی که میخاستم از اون خونه بریم مادرم بهش گفت دیگه به دختر من نزدیک نمیشی فلان وگرنه پسر های خالمم میفرستم اونم تیراشو خالی کرد گفت اسم پسر خالت بگو
برم شکایت کنم چکارش میکنن دقیقا و اگرم بخام پیگیر شم وکیل میفرستم بره دنبال کارام خودم رو در رو باها ...
شما آوا باید ثابت کنی ایشون بهت تجاوز کرده و دخترونگیت و گرفته و با اسلحه گروگان گرفته ک کار سختیه چون اگر مدتی گذشته باشه پزشک قانونی ام مشخص نمیکنه و بزرگترین کارت واین بوده ک باهاش دوست شدی
چطور تونستی ب قول خودت با یمتجاوز خلافکار دوست بشی؟
دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
شما آوا باید ثابت کنی ایشون بهت تجاوز کرده و دخترونگیت و گرفته & ...
داستان پیچید منو مادرم تنها زندگی میکردیم مادرم یه شب شب حالش خراب بود و رفت پیش این جنس بگیره و گرفت اومد و بهتره شد شب بعدیش ک میخاست بره واسه حرف من گفتت بیا من گفتم روم نمیشه به اسرار مادرم رفتم اینا و رفتارم سر سنگین شد از اون موقع عمو صداش میکردم و تو هر کاری گیر میکردیم کمک میکرد و باهم صمیمی شده بود من فکر بدی نداشتم یه شب گفت دلم گرفته بریم بیرون از مادرم اجازه گفتم رفتیم ولی... 😔