2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اره مشکلت چیه مگه

یکم طولانیه من قبلا نامزد داشتم محرم بودیم نامزدیم رو بهم زدم بعد از اون هییییچ خاستگاری برام نیومد دز حالی که من خیلی خاستگار داشتم حتی در دوران نامزدی برام خاستگار میومد مادر اون بنده خدا خیلی اهل دعا گرفتن بود من یکم ترسیدم از یکی خواستیم برام سرکتاب بگیره گرفت گفت دعاعه حتی مشخصات کسی که دعا گرفته هم گفت که مطمئن شدم خودشه یه دعا داد اما اثری نداشت گفتم سراغ یکی دیگه برم

یکم طولانیه من قبلا نامزد داشتم محرم بودیم نامزدیم رو بهم زدم بعد از اون هییییچ خاستگاری برام نیومد ...

قطعا بختتو بستند حتی میتونند بدترازاین کاراهم انجام بدند من یکیو میشناسم که یه بنده خدایی همش درمورده اتفاقاته زندگیش تعریف میکرد منم تعجب کردم بهش گفتم فلانی مگه میشه پشت سرهم هرچقدرم خوش شانس باشی جای تعجب داره بعدخیلی راحت گفت دعانویس دارمو خیلی حرفازدو تعریف کرد جونم بگه برات که منم ی چندوقتی هست به مشکل خوردمو ازش شماره رو گرفتمو زنگ زدم سرکتاب باز کرد همه رو دقیق گفتم پول گرفتم وقراره فردا پستش کنه برام 

قطعا بختتو بستند حتی میتونند بدترازاین کاراهم انجام بدند من یکیو میشناسم که یه بنده خدایی همش درمورد ...

من اصلا اهل این چیزا نبودم اما واقعا اینقد اوضاعم عجیبه همه اطرافیانم میگن. ببین من ۲۸ سالمه قیافم خوبه یعنی هرجا میرفتم حتما برام خاستگار میومد حتی تو خیابون و مترو خود پسرا میومدن شماره بگیرن بیان خاستگاری من اینطوری خاستگار داشتم امسال دکتری شرکت کردم دانشگاه درس میدم موقعیتم خوبه اما بعد اون نامزدی اصلا خیلی یه جوری شده همه چی همه بهم میگن یکی برات دعا گرفته 

من اصلا اهل این چیزا نبودم اما واقعا اینقد اوضاعم عجیبه همه اطرافیانم میگن. ببین من ۲۸ سالمه قیافم خ ...

توکه همه چیت اوکی هستش بازم بریی دعابگیریی اونم فقط برای این انجام بده که اگه دعات کردند. باطل بشه یا یه دعایی بگیر که کسی طلسمت کرد اثریی روت نزاره ایشالله قسمتت دیدیی کسی اومد خواستگاریی یا پیشنهاد داد بگو برات سرکتاب بازکنند ببینی طرف چجور ادمی هست وخودتم تحقیق کنو بسنجش تااشتباهه قبلنتو انجام ندییی من دوستم ۱۸ سالشه تودوران عقد فهمید پسره خوب نیست طلاق گرفت باز دوباره عقد کرد بازم داره طلاق میگیره هرجور باشه بازم توفامیل دوست اشنا خیلی زشته بعدش روحیه ایه خودتم لطمعه میخوره

توکه همه چیت اوکی هستش بازم بریی دعابگیریی اونم فقط برای این انجام بده که اگه دعات کردند. باطل بشه ی ...

من الان فقط دنبال یکی ام بتونه دعایی که برام گرفتن رو باطل کنه 

من الان فقط دنبال یکی ام بتونه دعایی که برام گرفتن رو باطل کنه 

خب میخایی ایشونو بهت معرفی کنم چون من بهش اعتقاد دارم وکاره خیلی هارو راه انداخته زیادم نمیگیره یه بنده خدایی هست کارش عالیه مثل ایشون ولی پول زیادیی میگیره...

خب میخایی ایشونو بهت معرفی کنم چون من بهش اعتقاد دارم وکاره خیلی هارو راه انداخته زیادم نمیگیره یه ب ...

اره ممنون میشم تو شخصی بهتون پیام دادم میخواین اونجا برام بفرستید